1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Meclov porazil Koloveč a udržel krok s vedoucím Staňkovem


Branky


19

V 16. kole nejnižší krajské soutěže, I. B třídy, hostil celek ZD Meclov v jednom z okresních derby hráče Slavoje Koloveč. Domácí jen na skóre druzí za Staňkovem byli proti Kolovči, okupující 5. místo tabulky se ztrátou 10 bodů, papírovým favoritem a tuto roli nakonec ziskem tří bodů potvrdili. V utkání, které provázelo velké množství nepřesností na obou stranách, se diváci příliš pohledných fotbalových akcí nedočkali. Hosté, hrající v útoku pouze na náhodu si díky někdy až školácky nepřesným přihrávkám nedokázali vypracovat téměř žádnou příležitost ke skórování, a tak o výsledku zápasu nakonec rozhodla jediná branka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve vyrovnaném úvodu zápasu se nejprve k ohrožení branky soupeře dostali hosté, ale brankář Regenda Papův tr. kop vyboxoval do pole. Běžela teprve 9. minuta, když hostující Sušický fauloval před vlastním pokutovým územím domácího Martina Kubicu. Ten si postavil míč a z trestného kopu z 20 metrů zamířil k pravé Marcelově tyči tak, že se kolovečský gólman po míči natahoval marně – 1:0. Hosté mohli kontrovat o čtyři minuty později, ale to by musel Sušický po odraženém míči volejem zpoza šestnáctky trefit domácí svatyni. Pak si s centrem hostujícího Danesca poradila domácí obrana stejně, jako vzápětí na druhé straně obrana Kolovče, která odvrátila dva za sebou následující centry do šestnáctky. V 19. minutě to pro domácí vypadalo nadějně až do okamžiku, kdy byl po Suchého centru odpískán Obdržálkův faul na brankáře Marcela. Po vstřelené brance domácí ožili a získali herní převahu. Nejprve zakončil akci domácích volejem z 20 metrů Kubica, ale kolovečskou branku minul. Poté se vyznamenal hostující gólman po Obdržálkově centru a vydařené Kubicově hlavičce, když míč směřující k pravé tyči výborně vyrazil. To vrátilo hosty do hry a na trávníku pokračovala opět vyrovnaná partie. Ve 36. minutě našel hostující Pap přihrávkou pod sebe Vachtla, ale jeho volej z 20 metrů opět Regendovu branku nenašel. O minutu později domácí odvrátili Duchoňův tr. kop a za chvíli na druhé straně Marcel vyrazil Obdržálkův centr zprava. Hosté se ke konci první půle činili, ale Papův centr, ani nedůrazný a nepřesný volej Duchoně k úspěchu nevedly.

 

V úvodu druhého dějství nevyužil chyby v rozehrávce hostů meclovský Beran, který se dostal do dobré šance, ale z 15 metrů minul pravou Marcelovu tyč. V opticky vyrovnané hře byli v ofenzívě nebezpečnější domácí, ale s centrem Kubici si hosté poradili a nedůrazná střela Čižikova skončila bez problémů v Marcelových rukavicích. Nepřesná kombinace byla oboustranně příčinou konce mnoha slibně se vyvíjejících akcí a s vysokými centry před branky si dokázaly obrany obou týmů poradit. V 57. minutě nejprve kolovečský gólman zneškodnil Kafkův tr. kop a vzápětí se o lob z 10 metrů pokusil domácí Kubica, ale Marcel na míč dosáhl a nebezpečí zažehnal. Poté stačil kolovečský brankář zachytit míč před nabíhajícím Deděm a o chvíli později skončil Kubicův tr. kop nad brankou hostů. Domácí se postupně ujímali otěží zápasu, ale i je trápila nepřesnost ve finální fázi, a tak se do nebezpečného zakončení nedostávali. V 65. minutě Marcel zneškodnil Váchalův tr. kop z 30 metrů a pak vyboxoval Suchého centr do malého vápna. V 69. minutě kolovečský gólman vyrazil Deďův pokus zprava z 20 metrů na roh, po němž si poradil i s Kubicovou hlavičkou, která obloukem skončila v jeho rukavicích. Dvacet minut před koncem mohl nedorozumění domácího brankáře a obránce Nidla zužitkovat kolovečský Vachtl, ale střelou z otočky zpoza šestnáctky odkrytou domácí branku minul. V 72. minutě se po akci domácích odrazil míč k Adamu Stodolovi, ale jeho volej z šestnáctky výborně vyrazil Marcel na roh. Čtvrthodinu před koncem poslal domácí Obdržálek centr zprava na Kubicu, ten našel zpětnou přihrávkou Stodolu, který však dobrou šanci zakončil volejem ze 14 metrů nad kolovečskou svatyni. Domácí, hrající s větrem v zádech se tlačili do ofenzívy, ale v 79. minutě jim zatrnulo, když namísto jasné penalty za faul brankáře Regendy na pronikajícího Záhrobského odpískal rozhodčí Velíšek odmávaný ofsajd útočícího kolovečského hráče. Když si pak v závěru zápasu obě obrany poradily s několika nepříliš přesnými centry, ozval se závěrečný hvizd a domácí mohli slavit tři body.

 

Autor: Vojtěch Kotlan (www.fotbal.domazlice.cz)



Sestavy


TJ ZD Meclov
M. Regenda [-] - M. Kubica [-] , P. Deďo [-] , J. Suchý [-] (69. A. Stodola [-] ) , J. Čižikov [-] , J. Beran [-] , M. Obdržálek [-] , M. Nidl [-] (88. A. Stodola [-] ) , V. Kafka [-] , P. Vogeltanz [-] , R. Kopperberg [-] (59. J. Váchal [-] )

TJ Slavoj Koloveč
T. Marcel [-] - D. Duchek [-] (68. P. Dufek [-] ) , M. Vachtl [-] , M. Záhrobský [-] , D. Žák [-] , C. Danescu [-] , P. Pap [-] , M. Sušický [-] , M. Duchoň [-] , T. Mastný [-] , F. Šlajs [-]

ŽK: 45. T. Mastný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Velíšek Jiří - KULHÁNEK Milan, HÁJEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Meclov doma jednoznačně vyhraje.

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Fotograf - TJ Sokol Kozolupy | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích