0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staňkovský slávista Tlustý skolil Spartu!


Branky


19

Souboj čtvrtého s prvním byl k vidění na hřišti v Dlouhém Újezdu. Domácí Sparta zde hostila vedoucí Staňkov, který si nakonec odvezl tři body za nejtěsnější vítězství. O něm rozhodl svým gólem fanoušek Slávie Tomáš Tlustý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí skórovali jen z ofsajdu

Jedním z nejočekávanějších zápasů 16. kola 1.B třídy sk. A byl souboj Dlouhého Újezdu s vedoucím Staňkovem. Od začátku bylo znát, že proti sobě nastoupily dva kvalitní celky a tak se hrálo ve vysokém tempu. První poločas přinesl vyrovnaný fotbal. Domácí sice dostali míč do sítě, ale jejich gól nemohl být uznán pro ofsajd. Staňkovští zase kontrovali příležitostí Tomáše Výruta, která však zůstala neproměněna.

Tři body trefil Staňkovu Tlustý

Druhé dějství začalo pro Staňkov skvěle. V 53. minutě totiž hostům vyšel rychlý brejk, kdy nejlepší střelec soutěže Tomáš Tlustý obdržel přihrávku za obranu, balón si zpracoval a poslal ho za záda domácího brankáře Mrázka. To Spartu vyburcovalo k větší aktivitě. Domácí tak většinu času drželi míč na svých kopačkách a snažili se prorazit defenzivu soupeře, která ale působila velmi pevně. Hosté navíc podnikali nebezpečné brejky do stále otevřenější obrany Dlouhého Újezdu. Zvýšit mohl kapitán Gust, jenž zblízka hlavičkoval mimo a další dobrou příležitost pak spálil Voves. Nutno zmínit, že domácí se zase po jednom ze soubojů v šestnáctce dožadovali penalty, ale sudí, který stál poblíž, zůstal klidný. Staňkov tak nejtěsnější náskok uhájil až do závěrečného hvizdu.

 

Fotbalisté Staňkova si přivezli z Dlouhého Újezdu velmi cenné tři body a nadále vedou tabulku o skóre před Meclovem. Ztráta Sparty na vedoucí duo narostla na šest bodů.

 



Ohlasy k zápasu



FK Staňkov
Ondřej Bauer (místopředseda klubu): Ze zápasu jsme měli obavy, protože v historii, co s Dlouhým Újezdem hrajeme, jsme tak vyhráli snad jen jednou - před třemi lety v barážovém utkání. Nejeli jsme tam v moc optimistické náladě, protože nám scházeli čtyři zranění hráči včetně Šimůnka a Mifka. První půle byla vyrovnaná, ve druhé byli domácí na balónu určitě lepší, ale tlačili nás spíše jen po vápno. Nám se podařil jeden brejk, který zakončil gólem Tlustý. Domácí poté stupňovali tlak, ale my hrozili brejků a měli jsme ještě dvě šance. Zvítězila bojovnost a tým. Druhá půle byla odmakaná, domácí si žádnou gólovou šanci nevytvořili. Byl tam jeden sporný zákrok, kdy se mohla pískat penalta, ale rozhodčí stál blízko a neodpískal to. S jejich vedením jsme se shodli, že by zápasu možná slušela i remíza. Bylo vidět, že hrál první tým tabulky se čtvrtým a tak to byl i pohledný fotbal.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd
D. Mrázek [-] (90. J. Synek [-] ) - J. Švábek [-] (63. V. Zeman [-] ) , M. Gitta [-] , M. Dvořák [-] , T. Janků [-] , V. Kulíř [-] , L. Pernglan [-] , L. Gitta [-] , P. Houda [-] , M. Michl [-] (17. L. Zeman [-] ) , P. Földeši [-]

FK Staňkov
L. Jánský [-] - V. Záhoř [-] , V. Voves [-] , T. Výrut [-] (86. A. Kolros [-] ) , F. Dolejš [-] , O. Hrdina [-] , P. Gust [-] , T. Tlustý [-] (90. M. Kucharič [-] ) , D. Drudík [-] , J. Kubina [-] , J. Vrba [-]

ŽK: 49. V. Kulíř , 56. T. Janků - 33. T. Výrut .
Hráči zápasu: T. Tlustý .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: JIRSA Lukáš - ŠIŠKA Pavel, ŠPIRAL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Myslím, že Újezd má výborné mužstvo a v domácím prostředí to dokáže.

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Fotograf - TJ Sokol Kozolupy | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích