0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 16:00

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stráž si odvezla z Plané cennou výhru


Branky


16. D. Vitoň , 82. K. Pták
0

Šestizápasová vítězná šňůra Plané je u konce. Nad síly domácího týmu byla Stráž, která si domů odvezla cennou výhru 2:0. Hosté navíc zvítězili naprosto zaslouženě a gólů mohli přidat i více.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší hosty poslal do vedení Vitoň

Fotbalisté Plané se mohli pyšnit výbornou aktuální formou, před týdnem navíc zvítězili 3:0 v Dlouhém Újezdu. Proti Stráži však svou pohodu nepotvrdili a od začátku za s chutí hrajícím soupeřem zaostávali. Hosté sázeli na rychlý, jednoduchý fotbal a dělali obraně Plané velké problémy. Hosté se zaslouženě ujali vedení v 16. minutě, kdy se prosadil David Vitoň. Ani inkasovaný gól Planou neprobudil a Stráž tak byla nadále aktivnější. Domácí tak mohli děkovat brankáři Švarcbekovi, který několikrát výborně zasáhl, že nešli do kabin s větším deficitem.

Zaslouženou výhru Stráže pečetil Pták

Ani po přestávce hosté nepolevovali ve své aktivitě. Domácím se nedařilo a za celý zápas ani jednou netrefili prostor mezi tyčemi. To Stráž nadále hrozila a naděje Plané na bodový zisk držel jen již zmíněný gólman Švarcbek. Ten nestačil až v 82. minutě na zakončení Karla Ptáka, který tak definitivně rozhodl. Výhru Stráže už nehrozilo ani vyloučení Vitoně po druhé žluté kartě.

 

Planenští se budou snažit za týden napravit své zaváhání v Chodové Plané, Stráž hostí Klenčí.



Ohlasy k zápasu


FK Planá
Petr Slivoně (trenér): Byl to úplný opak zápasu, který jsme před týdnem odehráli v Dlouhém Újezdu. Byli jsme bez pohybu, ani jednou jsme nevystřelili na bránu. Vůbec jsme neběhali. Kdyby to bylo po poločase 0:3, nikdo by se nedivil. Kdyby to celkově skončilo 0:5, také by se nikdo nemohl divit. Chtěli vyhrát, šli si za tím. Hráli jednoduchý fotbal, vzali na tom terénu balón a dávali to dopředu. Naše obranné řady si s tím nedokázali poradit. Většinou byli přetížené. Naši záložníci či útočníci nedokázali udržet balón a tak se většinou hrálo na naší polovině. Brankář Švarcbek ještě chytil čtyři gólové šance. Byl to náš nejhorší zápas v celé sezóně. Ani nevím, čím si to mám vysvětlit. Vyléčili jsme se z výhry v Dlouhém Újezdu, sedli si zpátky na zadek a víme, že příští týden musíme zase zabojovat. Konec tabulky je našlapaný a stále hrajeme o záchranu.




Sestavy


FK Planá
R. Švarcbek [-] - D. Sovka [-] , T. Malý [-] (64. T. Mikač [-] ) , A. Alexa [-] , P. Sláma [-] , J. Mikač [-] (28. J. Gažík [-] ) , P. Brožíček [-] , R. Miklas [-] , D. Sovka [-] (86. R. Havlíček [-] ) , J. Kopča [-] , O. Suchý [-]

TJ SOKOL Stráž
M. Tokar [-] - M. Jedlička [-] (54. K. Pták [-] ) , D. Vitoň [-] , L. Hofmeister [-] , F. Veselý [-] , R. Ebenhöh [-] , B. Borys [-] , V. Svoboda [-] , D. Rubant [-] , M. Novotný [-] , V. Borys [-] (74. J. Andrle [-] )

ŽK: 39. T. Malý , 47. O. Suchý - 22. D. Vitoň , 80. V. Svoboda . ČK: 88. D. Vitoň .
Hráči zápasu: R. Švarcbek - D. Vitoň , K. Pták .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Rada Jiří - ČERVENÝ Václav, LIGAČ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.