0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 16:00

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rozjetá Bělá v Boru nezaváhala a stíhá vedoucí duo


Branky


0

Fotbalisté Bělé zvítězili 2:0 na hřišti Boru a na vedoucí duo Staňkov – Meclov už ztrácejí jen dva body. Domácí byli zejména v první půli pro Start nepříjemným soupeřem, druhé dějství už však patřilo hostům, kteří se dokázali dvakrát střelecky prosadit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bor dělal favoritovi v prvním poločase problémy

Domácí fotbalisté nastoupili proti Bělé opět v nekompletní sestavě, přesto favorita od začátku trápili. Borští sázeli na jednoduchou hru, posílali za obranu soupeře dlouhé míče a tímto způsobem si vytvořili i největší šanci první půle. Domácí hráč postupoval z levé strany směrem k bráně Bělé, ale jeho střelu na dlouhou tyč zázračně vytáhl mimo svou bránu padesátiletý veterán Nikolaj Nikolaev. Ten nahradil tradiční jedničku Tomáše Jarinu, který absentoval z rodinných důvodů. Hosté zůstali v prvním dějství za očekáváním a žádnou větší příležitost si nevytvořili.

Druhý poločas už patřil Bělé

Po změně stran se Bělá výrazně zlepšila, k čemuž zřejmě přispěla také přestávková domluva kouče Zavadila. Hned v 52. minutě se tak poprvé měnilo skóre. Bořil z pravé strany odcentroval na zadní tyč, kde Jakub Černý ještě jen nastřelil brankáře Žaluda, ovšem Vojtěch Hošek už hlavou dorazil míč za jeho záda. Hosté pak ovládli hru a měli i další šance. Například Pavel Jarina se hned dvakrát snažil přehodit vybíhajícího Žaluda. Uklidňující druhý gól tak hosté přidali až v 82. minutě. Bořil zatáhl po pravé straně balón dopředu, přes brankáře poslal míč na zadní tyč a tam ho Jakub Černý dopravil do prázdné brány.

 

Bělá tak zvítězila v Boru 2:0 a ztrácí už jen dva body na vedoucí duo Staňkov – Meclov. Bor je jedenáctý a hraje o záchranu.



Ohlasy k zápasu



TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil (trenér): Z naší strany to nebyl až tak dobrý zápas jako před týdnem. Kluci byli nervózní. Zřejmě na ně začíná doléhat tlak z toho, že hrajeme o nejvyšší příčky. Nepovedla se nám zejména první půle. Při největší šanci soupeře nás naštěstí podržel padesátiletý gólman Nikolaev a do šaten se šlo za stavu 0:0. Spokojeni jsme nebyli, na velkém hřišti jsme hráli daleko od sebe, soupeři jsme se přizpůsobili a dopředu jen nakopávali míče. Nedařilo se ani našim klíčovým hráčům. V kabině jsme si tedy něco řekli. Do druhé půle jsme už nastoupili o poznání lépe a rychle dali první gól. Od té chvíle jsme už hráli svou hru a soupeře téměř nepouštěli na naší polovinu. Kdybychom dali druhý gól dříve, tak věřím, že jsme zvítězili i vyšším rozdílem. Hlavně v prvním poločase se projevilo to, že kluci nejsou zvyklí hrát o nejvyšší příčky. Doufám, že se s tím postupně srovnají. Když hrajeme svou hru, tak můžeme přehrát každého soupeře v této soutěži.



Sestavy


TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - R. Bláha [-] , D. Jutka [-] , J. Boško [-] (74. Z. Bachroň [-] ) , J. Andrle [-] , V. Hlaváč [-] , M. Hocmann [-] , J. Pokorný [-] , J. Burda [-] , J. Zeman [-] , J. Maczko [-]

TJ Start Bělá nad Radbuzou
N. Nikolaev [-] - M. Tomášek [-] , V. Hošek [-] , P. Jarina [-] , V. Iščenko [-] (89. M. Hoang Anh Quan [-] ) , J. Malý [-] , J. Černý [-] , D. Frank [-] , V. Landrgott [-] (80. J. Bočan [-] ) , L. Černý [-] , M. Bořil [-] (85. M. Černý [-] )

ŽK: 2. M. Hocmann , 43. V. Hlaváč - 45. J. Malý , 85. M. Bořil .
Hráči zápasu: N. Nikolaev , D. Frank .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NESVADBA Karel - VALENTA Martin, KOŘAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.