3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 16:00

26.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Mrákov si doma poradil s Bukovcem 3:0. Slaví tak první udrženou nulu v A. třídě!


Branky


55. P. Váchal , 86. J. Stýskal (p.) , 90. P. Váchal
21

O překvapení se postaral Mrákov. S přehledem totiž porazil Bukovec, který hrál bez své hvězdy Ference Rótha.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Od první minuty se bylo opravdu na co koukat. Hned ve druhé minutě započal hostující snajpr Vraštil svůj smolný zápas, protože při úniku, kdy běžel sám na branku ani netrefil zařízení. O pár minut později to byl opět on, který pelášil směrem na Korbu, ale trefil pouze tyč. V 15. minutě se dostal ke střele z vápna hostující Zíka, ale díky dobře postavené konstrukci domácího gólmana opět střela skončila na tyči, a když se o pár minut nedokázal prosadit opět Vraštil, kterého vychytal skvělý Korba, začali útočit i domácí. Sám na branku běžel Čermák, ale hostující brankář jeho šanci zneškodnil. Poté si domácí Dufek a Stýskal elegantně narazili míč na malém vápně, ale druhý jmenovaný trefil z „voleje“ pouze gólmana a po další neúspěšné střele dalšího z mrákovských Duffků, Tomáše, se šlo tedy do šaten za stavu 0:0.

Po půli se Mrákov se prosadil třikrát

Druhý poločas už se domácí přece jen dočkali. Když do druhého poločasu naskočil kvůli studijní dvoutýdenní pauze Pavel Váchal, stal se klíčovým hráčem.

V 55. minutě z vápna nádherně vymetl levou šibenici hostující branky - 1:0. V aplausu diváků běžel slavit gól, ale také úspěšnou maturitní zkoušku, určitě si dokážete představit, jak oslava vypadala. Vzápětí měl další šanci, ale z velkého úhlu ztroskotal na gólmanovi a při dalším úniku mu odskočil balón. Domácí měli šanci za šancí a bylo se na co koukat, hosté měli ze hry minimum a domácí se hnali za góly. Když v 86. minutě běžel Tomáš Duffek sám na branku a hostující stoper ho smetl zezadu, pískala se tak penalta, kterou do pravé šibenice uklidil zkušený Jaroslav Stýskal – 2:0. Pojistku měl na starost  opět Pavel Váchal, který v 90. minutě přímo po výkopu od brankáře Korby rychle utekl obraně a zpečetil výhru domácích – 3:0.



Sestavy


TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - V. Duffek [-] , P. Rybár [-] , L. Čermák [-] , P. Vondraš [-] (89. A. Kopecký [-] ) , J. Zdráhal [-] - T. Duffek [-] , V. Král [-] , J. Stýskal [-] , J. Dufek [-] - V. Vojtko [-] (46. P. Váchal [-] )

SK Plzeň - Bukovec
K. Míčka [-] - M. Matys [-] , J. Havelka [-] , M. Zámeček [-] - J. Nový [-] , J. Zíka [-] - J. Valenta [-] , F. Vraštil [-] - M. Žemlička [-] , T. Bláha [-] , J. Šimr [-]

ŽK: 21. O. Korba , 42. J. Zdráhal , 87. L. Čermák - 86. M. Matys .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pressl Václav - KOURA Radim, RUBÁŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

František Blažek

Expert: Michael Forman
Tip experta: výhra hostů

I když se Mrákov na jaře hodně zvedl, nedosahuje kvality a ani zkušenosti Bukovce, dvojka.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích