3:2p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 13:00

26.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černice si z Košutky odváží jeden bod


Branky


20

Po devadesáti minutách bylo skóre 2:2, rozhodnout tak musel penaltový rozstřel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyzněl lépe pro Černice

Košutka do utkání vstoupila hodně houževnatě a hned v druhé minutě udeřila, když Pekník zatáhl balon do vápna, ale váhal se střelou a byl obrán o balon, v následné skrumáži se nejlépe zorientoval Straka a prostřelil gólmana – 1:0. Gól domácí až příliš uklidnil a zlehkovážnil. Trest přišel zanedlouho. Hemzáček chtěl z malého vápna odkopnout centrovaný míč, ale balon mu nesedl a namazal tak přímo na pravačku Stoilova, který se nemýlil a balon umístil za pravou tyč Frýdla - 1:1. Černice byli dál aktivnější a zlobil především kanonýr Stoilov, který na vápně dvakrát za sebou krásně obehrál oba stopery, ale nezamířil přesně. Chuť si zlepšil v 36. minutě, kdy křížný balon Macht odkopl nešťastně právě k nohám Stoilova a ten z hranice vápna důraznou střelou opět nedal Frýdlovi šanci – 1:2. V závěru první půle mohl vyrovnat Macht po rohového kopu, ale hlavička byla nedůrazná a nepřesná.

Košutce se podařilo vyrovnat

V druhém dějství se Černice soustředili vyloženě na bránění jednogólového náskoku a to se jim vymstilo. Po sérii několika nedotažených šancí se skóre měnilo v 59. minutě. Pekník si na zádech podržel obránce a předložil balon Strakovi, ten se nerozpakoval a jako kolem slalomových tyčí protancoval kolem 3 černických obránců a lobem překonal Daňka - 2:2. Poté už to byla hra víceméně na jednu bránu. V 70. minutě zazdil slibně se rozvíjející šanci Rolko, když postupoval ze strany a nikým neatakovaný, ovšem balon mu nesedl a vysoko přestřelil. V 80. minutě mohl hattrick zkompletovat Straka, ale jeho prudkou střelu vyrazil reflexivně Daněk. Zbytek už Černice zkušeně dohráli u rohového praporku a připsali si kýžený bod.

Bod navíc pro domácí

V penaltovém rozstřelu nastřelil břevno Rolko a neuspěl ani Macht. Avšak v hostujícím týmu také dva exekutoři nemířili přesně. Penaltové klání šlo tedy až do 11. série, kdy hrdina okamžiku Frýdl napřed penaltu zneškodnil a zároveň i proměnil. 



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas: Při vstupu na hrací plochu jsem byl nepříjemně překvapen základní sestavou černického mužstva. Před zápasem jsem totiž kontroloval set list na hudebních akcích a Eddie Stoilow měl vystoupit na dobříšských slavnostech jako headliner, ale on místo toho hrál v útoku a dal nám dva góly. Wabi Daněk měl drnkat na kytaru a opékat buřty někde u Šluknova, ale on se zjevil jako strážce svatyně a vychytal naše útočníky. No naštěstí jsme se i s těmito mírnými komplikacemi vyrovnali po svém a připsali alespoň dva body. Oslava tentokrát nebyla nikterak bujará a divoká, pilo se jahodové Robby Bubble, trochu hopsinky a vylouhovaný urologický čaj. Takže nevím, proč jsem se vzbudil ráno v neděli v trávě na Vinickém sídlišti bez telefonu. Kdo mě viděl v sobotu ve městě, nechť mě prosím kontaktuje. Teď už se soustředíme na zápas s rokycanskou rezervou. Všichni si moc přejeme zabojovat o baráž do krajského přeboru. Já to chci především kvůli tomu, že bychom v kraji hráli doma v neděli a po zápase bychom šli domů.




Sestavy


TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - M. Nedvěd [-] , P. Macht [-] , P. Straka [-] , K. Liška [-] , Z. Rolko [-] , T. Pekník [-] , L. Kovařík [-] (76. J. Blažejovský [-] ) , J. Hemzáček [-] , F. Fikar [-] , M. Primas [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - P. Mlnařík [-] , M. Trnka [-] - F. Švejda [-] - P. Stoilov [-] - P. Toman [-] , Z. Hacker [-] , M. Pinc [-] , M. Vít [-] , J. Mastný [-] , P. Mastný [-] (72. K. Zeliński [-] )

ŽK: 85. M. Primas .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hájek Zdeněk - BUREŠ Jiří, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

František Blažek

Expert: Michael Forman
Tip experta: remíza

V derby si neodvážím tvrdit, dal bych kříž.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích