2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 17:00

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení v Sušici


Branky


57. M. Vrhel , 68. T. Klíma - 21. J. Brož , 28. J. Brož , 63. S. Peterka
23

Zápas o šest bodů vyšel lépe pro žihelský mančaft.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snový první poločas

Žihle se navzdory papírovým předpokladům do utkání vstoupila pravou nohou a před tradičně vynikající sušickou kulisou šla také brzo do vedení. Míč na polovině hřiště obrdžel Stanislav Peterka a odhodlal se k velkému sólu přes půlku hřiště, při kterém obešel hned několik protihráčů a před vápnem přiťukl Jiřímu Brožovi, který si poradil mazácky a obstřelil gólmana Gilla v sušické brance.

Tentýž hráč se radoval o osm minut později znovu. Po vyhraném hlavičkovém souboji se míč odrazil k jeho kopačkám a přišel rychlý švih pravou nohou, který znamenal plachtící míč přímo do pravého horního rohu soupeřovy branky - 2:0!

Peterka rozhodl

Domácí nemohli být s dosavadním průběhem utkání v žádném případě spokojeni a poločasový pohovor v kabině očividně zabral. Úvod druhé půle totiž jasně patřil právě sušickým, kteří se začali více cpát do koncovky, z čehož také resultovaly šance. Tu první ještě útočník Vrhel neproměnil, s tou druhou si ale již poradil na jedničku. Skuhrovu střelu vyrazil Bláha jen k volnému Vrhelovi, který z hranice šestnáctky poslal míč technicky do šibenice tak přesně, že balón zůstal zavěsený v rohové síťce branky.

Sušice nadále diktovala tempo hry a snažila se hrát především dlouhé balóny za obranu. Logicky ovšem vznikala okénka v defenzivě, které Žihle dokázala zužitkovat. Po rychlém protiútoku se totiž dostal míč na levé křídlo v Peterkovi, který přízemní střelou poslal míč přesně k tyči - 1:3.

Sušice se sice ještě díky hlavičce Klímy dostala na rozdíl jediné branky, hosté ale závěrečný tlak ubránili a vezou si domů nečekané tři body.



Sestavy


TJ Sušice
K. Gill [-] - J. Brabec [-] , O. Skrbek [-] , J. Králík [-] , J. Čanecký [-] , I. Varga [-] , L. Hájek [-] , T. Klíma [-] , M. Vrhel [-] , J. Skuhra [-] , L. Kodýdek [-] (82. P. Hubáček [-] )

TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - R. Otcovský [-] , J. Brož [-] (85. J. Růžička [-] ) , S. Peterka [-] , M. Romanovskyy [-] , Z. Vukliševič [-] , T. Krofta [-] , M. Kaľata [-] , F. Půta [-] , R. Worzischek [-] , L. Rázek [-]

ŽK: 60. J. Skuhra , 73. M. Vrhel - 70. T. Krofta , 85. M. Romanovskyy .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šiška Pavel - BOGDAN Gabriel, PETRŽELKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích