3:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šok! Tachov poprvé ztratil, Vejprnice slaví.


Branky


53. L. Bydžovský , 75. M. Knakal (p.) - 30. R. Křen , 90. A. Kolář
23

Nečekaný bod vystřelil hostujícímu celku v poslední minutě Adam Kolář.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté překvapili

Asi nikdo před utkáním nečekal, že by se dobře rozjetá tachovská mašina mohla proti Vejprnicím zaseknout, určité indicie ovšem přinesl již úvod utkání, ve kterém byli hosté více než vyrovnaným soupeřem. I tak se ovšem domácí kvalita projevovala a Faltus ve vejprnické brance se musel činit, aby udržel čisté konto, když například vychytal v dobré šanci Habartovu střelu. Po půlhodině hry se hra přelila na druhou stranu a hosté šli nečekaně do vedení, když skvělou kopací techniku prokázal Robert Křen a krásnou střelou z volného přímého kopu rozvlnil síť za zády bezmocného Houdka. 

Tachov poprvé ztratil!

Tachov do druhého poločasu vstoupil v opoznání lepším rozpoložení a od prvních minut hýřil aktivitou, kterou musel likvidovat především vynikající Faltus. Ovšem ani on v 53. minutě nestačil na pokus Bydžovského, který uplatnil svou fyzickou převahu a po pěkné otočce ve vápně poslal míč do sítě. Branka vlila domácím krev do žil a tlak pokračoval. V koncovce ovšem postupně zklamal jak matador Čížek, tak mladík Skopový, a tak musel vše vzít do svých rukou hrající trenér Knakal, který proměnil pokutový a poslal svůj celek do vedení.

To trvalo až do 90. minuty, kdy hosté vybojovali na své polovině balón a Rauch vyslal do úprku rychlonohého Koláře, který prostřelil Houdka na bližší tyči a mohl společně se spoluhráči slavit. A bylo co, však Vejprnice se staly prvním týmem, který dokázal dosavadnímu suverénovi soutěže sebrat nějaký ten bod, a série dvaceti výher v řadě je tak u konce.

V následných pokutových kopech přecijen domácí mančaft ukázal svůj um a uzmul bod navíc.



Ohlasy k zápasu


FK Tachov
Vyjádření Tachova: "Nedokázali jsme si vytvářet šance a když už se to ve druhé půli začalo dařit, měli jsme velké problémy s koncovkou. V závěru jsme navíc přišlo o cenný bod, jelikož jsme měli v plánu zakončit soutěž s maximálním počtem bodů."




Sestavy


FK Tachov
D. Houdek [-] - M. Folejtar [-] , L. Čížek [-] (82. T. Landrgott [-] ) , L. Tušl [-] , J. Burda [-] , P. Kořínek [-] , M. Skopový [-] (85. P. Kořínek [-] ) , T. Habart [-] , M. Knakal [-] , M. Šácha [-] , L. Bydžovský [-]

SK Slavia Vejprnice
D. Faltus [-] - T. Lhotka [-] , L. Paul [-] , T. Kristl [-] (80. K. Kýček [-] ) , D. Svoboda [-] (82. P. Bárta [-] ) , A. Kolář [-] , P. Ženíšek [-] , L. Rauch [-] , Š. Havránek [-] , R. Křen [-] , V. Puhlovský [-]

ŽK: 34. M. Šácha , 43. M. Knakal , 90. T. Habart - 44. A. Kolář , 74. T. Lhotka , 76. V. Puhlovský , 76. R. Křen .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - VOCELKA Milan, RUBÁŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích