1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 16:30

22.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalec přivezl z Pohledce B pouze bod


Branky


0

Další ztráta Bohdalce znamená, že Hamrům B stačí k postupové jistotě uhrát bod v Polničce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Pohledce přijeli hráči z Bohdalce s jasným cílem, porazit domácí výběr a čekat na klopýtnutí soupeře z Hamrů. Je to jediný sok v boji o postup do vyšší třídy. Bohdalec však narazil na houževnatého soupeře, který mu nechtěl nic darovat zadarmo. Pohledný kombinační fotbal se hrál i přesto, že panovalo velké horko. Ve druhém poločase začaly padat i branky. Domácí dostal hlavou do vedení Jínek. Hostům zachránil postupovou šanci deset minut před koncem Ondřej Žák.



Ohlasy k zápasu


TJ Pohledec B
Skalník Petr, trenér Pohledce B: Dnes jsme hráli pěkný kombinační fotbal. Hosté hrozili z protiútoku brejky. Druhý poločas se hrál ve větrném počasí. Do vedení nás dostal Tonda Junek. Hosty několikrát zachránila branková konstrukce, přesto deset minut před koncem přišlo vyrovnání. Výsledek je spravedlivý. Hrál se celkem pohledný fotbal.

TJ Jiskra Bohdalec
Stanislav Sklenář, trenér Bohdalce: Do zápasu proti Pohledci, ve kterém už nám o nic nešlo, jsme nastoupili s rezervou v základu. Zápas zkazil druhý poločas, když přišel silný vítr, který vál proti naší bráně a zabraňoval hraní slušného zápasu až do konce utkání. I přes škaredé podmínky jsme si odvezli krásnou remízu a oslavili tak vydařenou sezónu.



Sestavy


TJ Pohledec B
T. Zavadil [-] - M. Skalník [-] , J. Pustina [-] , L. Pejchal [-] , O. Žák [-] - A. Jinek st. [-] , V. Šaroun [-] , P. Skalník ml. [-] (50. M. Dostál [-] ) , J. Švanda [-] (50. J. Rous [-] ) - L. Novotný [-] , J. Žák [-] (60. P. Mrázek [-] )

TJ Jiskra Bohdalec
V. Jaša [-] - T. Dostál [-] , J. Dostál [-] (65. O. Tulis [-] ) , M. Kučera [-] , R. Kamarád [-] (74. D. Skryja [-] ) - P. Sklenář [-] , L. Jaša [-] , J. Sklenář [-] , O. Follprecht [-] - P. Jaša [-] , R. Morkus [-]

ŽK: 40. J. Žák , 59. O. Žák .
Hráči zápasu: A. Jinek st. - R. Morkus .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.