Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 16:00

18.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhá ves Hněvkovice přetlačila


Branky


14

Hněvkovice již potřebovaly na jaře zabodovat, odhodlaná Dlouhá Ves však byla nad síly domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli dva góly v síti domácích

Nástup do utkání se domácím nepodařil. Inkasovali již ve 4. minutě z vůbec první střely na bránu. Dlouhé vhazování do vápna se odrazilo k Cibulkovi, který střelou naslepo z otočky otevřel skóre zápasu. Hosté byli fyzicky a silově zdatnější a zcela ovládali hru v prvním poločase. První střela domácích na sebe nechala čekat až do 20. minuty. Ve 27. minutě pak přišel pro domácí další úder, když střelu Šrámka neudržel brankář Peroutka chytající se sebezapřením dvou lehkých zranění a hostující Svoboda měl úlohu lehkou - 0:2. Domácí se dočkali vstřelené branky ve 32. minutě, to se trefil J.Rajdl ml., ale branka nebyla pro odmávání ofsajdu uznána. Víc zajímavého první poločas nenabídl.

Na každé straně ještě jedna branka

Na začátku druhého poločasu se snažili oranžovočerní s výsledkem něco udělat. Vyústěním mírného tlaku byla akce po levé straně, na konci všeho byla příhra Pajera na Šťastného, který si potáhl míč po vápně a povedenou střelou snížil na 1:2. Následovala desetiminutovka v režii Hněvkovic,  ale  vyrovnání  se neurodilo. Naopak to byli hosté, kteří v 66. minutě využili trestného kopu a nedůrazu hněvkovických.  Trestal opět Cibulka, který si zaběhl na milimetrově přesný dlouhý míč  a zvýšil na rozdíl dvou branek. Poté byli již domácí bezzubí, bez chuti a nápadu. Zápas tak skončil zaslouženou výhrou Dlouhé Vsi 1:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvkovice
Zdeněk Rajdl, sekretář: Potřebovali jsme doma bodovat, ale utkání se Hněvkovákům vůbec nepovedlo. Co se naší neuznané branky týče, z našeho pohledu těžko soudit, měli jsme situaci na druhé straně a nepřehlednou. Dlouhá Ves vyhrála zaslouženě.

TJ Dlouhá Ves
Vladimír Cibulka, záložník: Celkový průběh včerejšího zápasu hodnotím velmi pozitivně. Nebylo to ani tak o tlaku jedné nebo druhé strany ale o bojovnosti a chtění. Myslím ze jsme na začátek soupeře zaskočili rychlým gólem a což nám myslím dost pomohlo v dalším průběhu. Od začátku do konce jsme byli bojovnejši než soupeř a dávali jsme důležitost každému míči, což v našem týmu občas chybí. Soupeř se po poločase pokusil se zápasem ještě něco udělat ale podržel nás gólman. Po třetím gólu jsme zápas už měli pod kontrolou a už se jenom dohrávalo.



Sestavy


TJ Sokol Hněvkovice
M. Peroutka [-] - O. Šťastný [-] - J. Těšínský [-] , L. Vavrla [-] (64. Z. Rajdl [-] ) , M. Pajer [-] - J. Šťastný [-] (80. M. Večeřa [-] ) - J. Rajdl [-] , J. Vošický [-] (80. M. Nulíček [-] ) , P. Končel [-] , P. Rajdl [-] , V. Mareš [-]

TJ Dlouhá Ves
L. Rajdl [-] - M. Kunášek [-] , R. Veselý [-] , V. Krečman [-] , T. Němec [-] - J. Žeguc [-] , V. Cibulka [-] , M. Lukačina [-] (89. J. Havlík [-] ) , P. Šrámek [-] (88. N. Vojta [-] ) - O. Svoboda [-] (79. D. Vošický [-] ) - J. Eis [-]

ŽK: 59. J. Eis .
Hráči zápasu: V. Mareš - V. Cibulka .
Místo: Hněvkovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Beránek Jiří - MUZIKÁŘ Ondřej, HAVRÁNEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Dolejš

Expert: Jaroslav Dočkal
Tip experta: remíza

Tady to vidím na remízu. V Hněvkovicích se hraje špatně a pomáhají jím skvělí fanoušci, ale věřím, že Dlouhá Ves uhraje bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza