Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov rozhodl derby v první půli


Branky


0

V zápase hojném na branky rozhodla vyšší efektivita pro hostující tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V tradičním derby od začátku nebyla nouze na chyby, ale také na góly. Hned pár minut po úvodním hvizdu hlavního arbitra, šel do vedení hostující celek, když Černý, střílející ze střední vzdálenosti, nachytal domácího gólmana na hruškách. Sněžné útočilo především po standardních situacích, ovšem branky se nedočkalo. Na druhé straně  padl vlastní gól po jednom z nákopů do pokutového území. Jimramov byl na koni, využíval především okýnek  v obraně domácích, kteří museli čelit množství rychlých protiútoků. Do konce první pětačtyřicetiminutovky ještě stihli dát hráči od řeky Svratky třetí branku a poločasový výsledek byl jednoznačný. Nicméně ve druhém poločase se ještě Sněžné pokusilo soupeře o body oloupit. Nejprve se v polovině dějství trefil Tauber a dal domácím naději. Protivník byl zaskočený tlakem a začal ještě více chybovat, než tomu bylo doposud. Dopředu se téměř nedostával a naopak dával možnost skórovat na opačném konci hřiště. Po jednom z přímých kopů bylo dokonce sníženo na rozdíl jediného úspěšného zářezu, když se kulatý nesmysl dostal do brány od obličeje střídajícího domácího středopolaře. K vidění byla i branka vyrovnávací, ale k zvednutému praporku pomezního arbitra nebyl tento gól nakonec uznán. Ostatní šance už zůstaly nevyužity a derby si více budou pamatovat jimramovští.

 

 

 



Sestavy


TJ Sokol Sněžné
M. Dvořák [-] - M. Střešňák [-] , M. Vašek [-] , M. Chrást [-] , L. Pondělíček [-] - L. Tauber [-] , J. Beneš [-] , L. Štourač [-] , O. Forchtsam [-] - L. Střešňák [-] (62. P. Dobiáš [-] ) , J. Buchta [-]

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - L. Zavadil [-] , L. Buchta [-] , M. Dvořák [-] , J. Štěrba [-] - Z. Novotný [-] (70. J. Prüger [-] ) , L. Bednář [-] , J. Buchta [-] , V. Dostál [-] (72. P. Nykodým [-] ) - P. Sedlák [-] , O. Černý [-] (83. M. Pavelka [-] )

ŽK: 45. L. Buchta .
Hráči zápasu: M. Dvořák - O. Černý .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.