1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SK Blatnice : TJ Sokol Lipník


Branky


0

V derby byly úspěšnější domácí, kteří o osudu utkání rozhodli už ve 2. minutě utkání a připisují si do tabulky další 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání lépe vstoupili domácí a už ve 2´ minutě se zaslouženě ujali vedení, kdy dobře zahraný roh prodloužil Jiří Trnka na Milana Sovu a ten se zblízka nemýlil 1:0. Hosté se snažili rychle rozehrávat standartní situace a využívat protiútoků jenže naráželi na dobře hrající obranu domácích. Domácí kvůli zranění museli už ve 34´ minutě střídat dobře hrajícího ve středu pole Jiřího Trnky a přeskupit rozestavení, což hostům vyhovovalo. První půle skončila vedením domácích těsně 1:0. V druhé půli se dopředu lépe tlačili hosté, nejvíce domácí zlobil rychlý Kalay ale obrana domácích pevně držela. Domácí mohli vedení navýšit ale tvrdá střela Budě z přímého kopu skončila jen na břevně. V závěru mohli hosté srovnat ze sporně nařízené penalty, jenže Wortner vysoko přestřelil a domácí si výsledek už dokázali pohlídat a těsně vyhráli po bojovném výkonu 1:0 a připsala si první 3 jarní body, které jsou pro Blatnické v boji o záchranu velmi důležité.



Ohlasy k zápasu


SK Blatnice
Šabatka Pavel - asistent trenéra: Do utkaní jsme vstupovali s jasným cílem a to připsat si konečně plný počet bodů, které tak nutně potřebujeme k záchraně. Zápas jsme začali aktivně a zasluhou Sovy jsme se brzy dostali do vedení. Fotbal se hrál nahoru-dolu, což bylo fyzicky velmi nárocné. Druhou půli začali lépe hosté a tlačili se za vyrovnáním, jenže naše obrana pracovala takřka bez chyb až na sporně nařízenou penaltu, kterou hosté neproměnili. Výsledek už jsme si pohlídali. Bohužel v průběhu první půle se nám zranil klíčový hráč Jiří Trnka, který nám bude nejspíše v důležité dohravce s Okříškama chybět.

Hajduk Lipník
Tomáš Brabenec - jednatel klubu: Jeli jsme do Blatnice pro bod. S tim ze nechcem prvni inkasovat. Protoze ve vsech predchozich zapasech jsme inkosavali do 10 minuty. Coz se nam zase nepodarilo. Meli jsme asi vice ze hry,ale zmohli jsme se jen na nakopavane mice,ktere s prehledem odvracel domaci stoper Dolezal. I pres veskerou snahu a nepromenenou penaltu se nam nepodarilo vyrovnat.



Sestavy


SK Blatnice
J. Holík [-] - M. Foltýn [-] , M. Doležal [-] , T. Cech [-] , M. Hutař [-] - M. Prokeš [-] , M. Buďa [-] , M. Trnka [-] , J. Trnka ml. [-] (34. M. Šabatka [-] ) - M. Sova [-] (92. J. Nevoral [-] ) , D. Pokorný [-] (78. M. Šabatka [-] )

Hajduk Lipník
M. Hagara [-] - P. Pokorný [-] , T. Pokorný [-] , F. Wortner [-] , L. Havel [-] - L. Macháček [-] (80. M. Bambula [-] ) , O. Svoboda [-] (68. A. Matoušek [-] ) , D. Lojka [-] , A. Kisela [-] - T. Kalay [-] , T. Brabenec [-]

Hráči zápasu: M. Doležal - D. Lojka .
Místo: Blatnice. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.