M. Gábor 37. (vl.)
1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

28.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Nový Bor vzdoroval rozjetému soupeři marně, Motorlet Praha slaví jubilejní vítězství


Branky


37. M. Gábor (vl.) - 6. O. Janda , 45. L. Broschinský (vl.)
8

Fotbalisté Motorletu Praha zavítali v rámci 28. kola Divize B do Nového Boru, kde potvrdili roli papírového favorita a po těsné výhře 2:1 oslavili jubilejní desáté vítězství v řadě. Pražský tým má stejně jako Hostouň 59 bodů a žhaví naději na druhé místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání mezi Novým Borem a Motorletem Praha nabídlo tři góly a všechny tři padly v průběhu prvního poločasu, což by nebylo samo o sobě tak zajímavé, jenže hned dva z nich byly vlastní. Hosté měli skvělý začátek a již v šesté minutě šli do vedení zásluhou Jandy. Necelých deset minut před přestávkou ovšem přišlo vyrovnání, když si Gábor vstřelil vlastní gól.

 

Už to vypadalo, že oba týmy budou vstupovat do druhého poločasu za nerozhodného stavu 1:1, jenže Motorlet Praha získal ztracené vedení ještě před přestávkou zpět. Běžely poslední sekundy úvodní části utkání, když během zápasu padl druhý vlastní gól, který si tentokrát vstřelil domácí Broschinský a "pohřbil" naděje svého týmu nad bodový zisk.



Sestavy


FC Nový Bor
D. Blumentritt [-] - L. Broschinský [-] , R. Ramisch [-] , L. Devátý [-] , J. Broschinský [-] - T. Janů [-] , M. Luňák [-] , P. Stromecký [-] - J. Černý [-] , L. Havel [-] (68. D. Penteleichuk [-] ) , L. Kubeš [-] -

FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - O. Měska [-] (91. M. Rajnoch [-] ) , D. Scharf [-] , N. Salašovič [-] , O. Janda [-] (73. J. Sodoma [-] ) , M. Filip [-] , J. Rajnoch [-] , J. Pyšek [-] , M. Podzemský [-] , M. Gábor [-] (64. J. Karbulka [-] ) , L. Kučera [-]

Počet diváků: 110. Rozhodčí: Fišer Pavel - JEŽEK Václav, VOJTĚCH Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích