3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tichá porazila Jeseník nad Odrou a na druhé Veřovice stále ztrácí jediný bod


Branky


0

Devátou výhru v probíhajícím ročníku si připsali fotbalisté Tiché, když v rámci 17. kola CANIS 1.B třídy, sk. D porazili Jeseník nad Odrou 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lehkovážný začátek

Tichavjané vstoupili do úvodního jarního zápasu lehkovážně a během prvního poločasu nevyslali na gólmana Macháče jedinou střelu! To hosté mohli udeřit už po čtvrthodině hry, ale sólo Josefa Burgeta skončilo na brankáři Pikulíkovi.

Druhou velkou šanci měl o šest minut později Grulich, jehož na poslední chvíli připravil o jistý gól Petřík. Přesto se jesenický Slavoj ještě do přestávky dočkal, když se po rohu opřel do odraženého míče Horák a po tečích stopera Petříka a brankáře Pikulíka dotétla jeho pumelice až do šibenice – 0:1.

Dominik Kocián dvěma zásahy obstaral obrat

Po změně stran se obraz hry podstatně změnil. Zatímco hosté zahrozili pouze nepřesnou hlavičkou Petra Goláně, domácí postupně přidávali plyn. Vyrovnání se dočkali v 56. minutě, kdy Dominik Kocián zahrával standardní situaci a jeho střílený centr proletěl nikým netečován až do sítě – 1:1.

Následně se dvakrát předvedl Ondřej Švrček, z jehož kvalitní práce těžil v obou případech Dominik Kocián. V 66. minutě jeho pokus Macháč ještě zastavil, ale o pár okamžiků později už se radoval ze své druhé trefy, když z bezprostřední blízkosti dopravil pohodlně míč do odkryté části branky – 2:1.

Ani po rychlém obratu se Janáčovi svěřenci nezatáhli a chtěli svého protivníka dorazit třetím gólem. Velmi blízko k navýšení tichavského náskoku byl Zdarsa, nicméně jeho ránu do horního růžku Macháč zpacifikoval. Úspěšný poté nebyl ani Ondřej Švrček, jehož hlavička skončila těsně nad břevnem.

Na definitivní pojistku si tak Tichavjané museli počkat do předposlední minuty řádné hrací doby. V ní poslal Zdarsa přesný centr na trestuhodně nepokrytého Mičku a střídající forvard Tiché si v ideální střelecké pozici věděl rady – 3:1.

 

Zdroj: web SK Tichá



Sestavy


SK Tichá
V. Pikulík [-] - R. Švrček [-] , P. Zdarsa [-] , P. Vrána [-] (85. J. Míčka [-] ) , L. Petřík [-] , D. Kocián [-] , O. Švrček [-] (90. L. Vaněk [-] ) , T. Tománek [-] (78. J. Závodný [-] ) , R. Sládeček [-] , M. Matúš [-] (45. M. Tománek [-] ) , O. Balcárek [-]

TJ Slavoj Jeseník nad Odrou
L. Macháč [-] - L. Grulich [-] , R. Frýdl [-] , P. Goláň [-] (76. P. Hrňa [-] ) , P. Horák [-] , J. Goláň [-] , L. Burget [-] , J. Burget [-] , M. Černoch [-] , L. Polónyi [-] , D. Indrák [-]

ŽK: 35. R. Sládeček , 44. P. Zdarsa , 59. O. Balcárek , 64. L. Petřík - 47. P. Horák , 60. D. Indrák , 67. J. Goláň , 70. P. Goláň .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: JANEČEK Jan - BRABEC Roman, ŽÁČEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.