3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věřňovice nedaly Řepištím šanci


Branky


5

Věřňovičtí muži si přes týden spravili chuť po porážce v Lučině a vyhráli Okresní pohár. Tentokrát se však bojovalo o další důležité body. Domácí celek neztrácí víru a stále bude bojovat o postup, a i hosté z Řepiště potřebují body jako sůl, hrají totiž o záchranu v soutěži.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro domácí celek

Věřňovičtí už minulý týden přišli o dalšího hráče – Weisse, z marodky se vrátil pouze náhradní brankář Novotný a tak trenér Kubiš měl opět k dispozici 14 hráčů + sebe. Šanci v základu tak dostal Čopík, na levém obránci zastupoval zase Danel, když Swaczyna se posunul do středu obrany. Věřňovičtí začali dobře, od prvních minut měli míč pod kontrolou a konečně se jim zápas vyvedl i co se předvedené hry týče. Už po pár minutách vyrazil Sotorník nebezpečnou střelu pouze před sebe a doražející Wojtas s Čerešňou dostali míč do sítě, bohužel gólu předcházel ofsajd a tak se skóre neměnilo. Domácí celek se za svou aktivitu dočkal v 18. minutě. Perfektně zahraný přímý kop Hrušky dostal za záda Sotorníka hlavou Čopík a splatil trenéru Kubišovi důvěru. Obdobná situace jako předešlý neuznaný gól se odehrála i za pár minut, i tentokrát dorazil úspěšně míč do sítě Čerešňa, ale znovu radost zastavil praporek asistenta rozhodčího. Věřňovičtí pak poprvé v zápase v obraně chybovali. Rohový kop ještě Čerešňa dobře odvrátil, ale pouze k Moravčíkovi, který tečovanou ranou vyrovnal – 1:1. Poté následovala občerstvovací pauza, protože rtuť na teploměru se pohybovala kolem 25°C a po ni věřňovičtí dál pokračovali v dobývání brány Sotorníka. Ve 37. minutě se skóre měnilo potřetí. Pravidlem „když nevíš co s míčem, vystřel!“ se řídil Petr Pavlík a parádní střelou z pětadvaceti metrů mohl oslavit premiérovou trefu ve věřňovickém dresu – 2:1. Domácí celek tak šel zaslouženě do kabin ve vedení, navíc podle průběhu hry mělo být skóre vyšší.

 

Favorit vedení nepustil

I ve druhé půli drželi věřňovičtí míč na svých kopačkách a chtěli co nejdříve přidat uklidňující branku. Žádné obrovské šance však ne a ne přijít. Z dálky to zkoušel Górniok, nebo Kubiš, ale Pavlíka nenapodobili. Navíc z ojedinělé šance vypálil velmi nebezpečně Bubík, ale Vykydal jeho střelu srazil na roh. Nebezpečně na druhé straně pálil i Kubiš a jeho střela měla gólové parametry, ale hlavou odrazil míč na rohový kop Kožušník. Gólová pojistka přišla až v 73. minutě. Hruška předtím než byl tvrdě faulován stačil přiťuknout míč Vlčkovi, který si míč navedl na střelu a pěknou táhlou střelou se trefil přesně k tyči – 3:1. Domácí celek už pak utkání v pohodě dotáhl do vítězného konce a připsal před derby další domácí tři body.

 



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
K. Vykydal [-] - M. Čopík [-] , J. Kubiš [-] , F. Danel [-] (78. R. Rzodek [-] ) , J. Čerešňa [-] , J. Wojtas [-] (82. P. Žyla [-] ) , L. Górniok [-] , F. Hruška [-] , J. Vlček [-] , J. Swaczyna [-] , P. Pavlík [-]

TJ Řepiště
B. Sotorník [-] - J. Knoflíček [-] (68. L. Bezruč [-] ) , P. Kožušník [-] , T. Nekoranec [-] , J. Kravčík [-] (75. L. Smichovič [-] ) - R. Bubík [-] , T. Hrdý [-] , J. Moravčík [-] , A. Volf [-] - M. Fehervári [-] - T. Lukosz [-]

Počet diváků: 152. Rozhodčí: MORAVEC Roman - KOLEČKÁŘ Antonín, DEDEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích