Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řepiště prohrály s lídrem z Lučiny 2:5


Branky


4

Lídr tabulky z Lučiny přijel do Řepišť potvrdit roli favorita. Domácí předvedli koukatelný výkon, nicméně na důležité tři body tentokrát nedosáhli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick za 39 minut

V pěkném sobotním odpoledni Řepiště přivítalo vedoucí celek tabulky z Lučiny. Po vítězství na půdě Hnojníku chtělo potvrdit stoupající formu a od úvodu zápasu bylo nebezpečnějším týmem, nicméně ve 14. minutě to byla Lučina kdo poprvé udeřil. Domácí si  nepohlídali dlouhý aut soupeře a poprvé inkasovali 0:1 zásluhou Tomíčka. Hra byla následně vyrovnaná a dále byli  aktivnějším týmem domácí, za což byli odměněni ve 30. minutě, když po přihrávce pod sebe vyrovnal Hrdý. Vyrovnání Řepišťským dodalo sebevědomí, které však vzalo hned 2 minuty poté za své, když domácí soupeři po chybě Kožušníka doslova darovali druhý gól. Prosadil se opět Tomíček. Další rána pro Řepiště přišla hned po sedmi minutách, kdy Lučině daroval další gól po špatné přihrávce pro změnu zkušený Pikonský a Tomíček tak v 39. minutě zkompletoval hattrick.

Lučina si náskok pohlídala

Do druhého poločasu domácí vstupovali s cílem co nejdříve snížit a utkání ještě zdramatizovat, nicméně náznaky šancí nedokázali dotáhnout a Lučina opět skórovala v 62.minutě kdy domácí opět trestuhodně potrestal Mikulec z brejku po domácím rohu. V 70. minutě se ještě podařilo snížit domácím po pěkně střele Volfa, nicméně ani zvýšená aktivita a tlak v posledních dvaceti minutách k ničemu nevedly.

Minutu před koncem udeřila Lučina naposledy. Kohut potrestal z dalšího brejku nepozornost v obraně Řepiští a dokonal tak pro domácí poměrně krutou porážku.  



Ohlasy k zápasu


TJ Řepiště
Tomáš Hrdý: Byli jsme vedoucímu mužstvu více než vyrovnaným soupeřem, ale šance na lepší výsledek nám vzaly hrubé individuální chyby. Příští týden zajíždíme na půdu Raškovic, kde se pokusíme navázat na kvalitní výkon s Lučinou a získat tolik potřebné body v boji o záchranu.




Sestavy


TJ Řepiště
B. Sotorník [-] - J. Knoflíček [-] (46. T. Lukosz [-] ) , P. Kožušník [-] , T. Jakus [-] (23. R. Pikonský [-] ) , P. Honěk [-] (88. T. Nekoranec [-] ) - R. Bubík [-] , J. Moravčík [-] , T. Hrdý [-] , A. Volf [-] - B. Vomáčka [-] , M. Fehervári [-]

Finstal Lučina
J. Balko [-] - K. Tomíček [-] , L. Myšinský [-] (88. J. Geleta [-] ) , J. Myšinský [-] , M. Kohut [-] , J. Mokryš [-] , M. García [-] (90. A. Kielar [-] ) , J. Staufčík [-] , K. Goroš [-] (33. J. Bártek [-] ) , R. Tomiček [-] (54. L. Kohut [-] ) , J. Karkoška [-] (60. M. Mikulec [-] )

ŽK: 24. R. Pikonský , 68. J. Moravčík , 82. M. Fehervári - 74. K. Tomíček . ČK: 80. K. Tomíček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Seidler René  - TOMŠÍK Zbyněk, LAKOMÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů