3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žimrovice opět vyhrály a tlačí se na dělené první místo


Branky


13

Hosté z Úvalna měly před tímto duelem jednu vážnou hrozbu. Na jaře se jim totiž absolutně nedaří, a tak jim reálně hrozilo, že pokud dnes v Žimrovicích neuspějí, mohou se s ohledem na výsledky propadnout na dno tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro domácí pohodová první půle

Po celé utkání byli domácí lepším týmem, hosté přijeli bránit a spoléhat na rychlé protiútoky, nic jiného jim vlastně ani nezbývalo, jelikož přijeli bez náhradníků pouze v lidech.Do první šance se dostal Lukáš Škrobánek, ale těsně minul. V 10. minutě střílel Ondřej Černý a gólman Kočenda měl plno práce. V 15. minutě zahrávali hosté přímý kop z 16 metrů, ale domácí gólman Kříž míč stačil vyrazit. V 18. minutě zahrával rohový kop Petr Martinák, k hlavičce se dostal Daniel Kuděla a poslal míč do sítě 1:0. Ve 23. minutě střílel Dominik Machura z 25 metrů a trefil břevno. Ve 30. minutě se dostal k míči Lukáš Škrobánek a střelou z 18 metrů trefil spojnici břevna a tyče. Ve 35. minutě se prodral do šestnáctky Josef Hertel a poslal míč do brány 2:0.

Rychlá pojistka zlomila odpor hostů

Do druhé půle nastoupila domácí squadra beze změn, a to co se týče střídání tak i chutě do hry. Což se projevilo hned v 52. minutě kdy se míče zmocnil Lukáš Škrobánek, obešel obránce a střelou z 18 metrů trefil přesně k tyči 3:0. Hra se dále odvíjela na polovině hostů. Šance zahodili David Hertel, Dominik Machura, Martin Rusňák. V poslední minutě se do velké šance dostali i hosté. Střelu z 10 metrů dokázal gólman domácích vyrazit.



Ohlasy k zápasu


TJ Žimrovice
Radek Kříž: Po celé utkání jsme byli lepším týmem, hosté přijeli bránit a spoléhat na rychlé protiútoky. Zasloužené vítězství, škoda jen zahozených šancí.




Sestavy


TJ Žimrovice
R. Kříž [-] - M. Hopp [-] , D. Kuděla [-] (54. M. Rusňák [-] ) , O. Černý [-] , D. Martinák [-] - M. Režnar [-] , D. Hertel [-] , J. Hertel [-] , D. Machura [-] - L. Škrobánek [-] (69. A. Biel [-] ) , P. Martinák [-] (62. M. Hendrych [-] )

FK Úvalno
F. Kočenda [-] - J. Eckl [-] , K. Sovadina [-] , M. Šimeček [-] , T. Juřina [-] , T. Tkáč [-] , M. Krupík [-] , M. Žitník [-] , M. Škývara [-] , J. Komžík [-] , T. Sloupský [-]

ŽK: 23. D. Martinák , 65. O. Černý , 78. D. Machura - 25. K. Sovadina , 80. M. Šimeček .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: TOMAI Martin - GLOMB Vojtěch, VÁCLAVÍK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Žimrovice mají silný tým a nemyslím si, že by je Úvalno mělo připravit o body. Tip 1