1:1
(1:0)
90. D. Škvára (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nešťastný vlastní gól v poslední minutě rozhodl o remíze v Hradci nad Moravicí


Branky


13. L. Petřík - 90. D. Škvára (vl.)
11

Utkání bez jasného favorita. Tak by se dalo charakterizovat duel mezi domácím Hradcem nad Moravicí a Zlatníky. Oba týmy dělil pouhý bod. Nakonec se oba celky rozešly smírně a to i za cenu vlastní trefy jednoho z domácích hráčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petříkova parádní rána z půlky

Hradečtí šli do zápasu s velkým odhodláním a chtěli na jaře konečně uspět. Vývoj zápasu tomu snad i nasvědčoval, byli všude, měli každý míč a jejich odhodlání a bojovnost se musela domácím fantastickým divákům líbit. Celé toto úsilí bylo korunováno úvodní brankou utkání, když se ve 12. minutě do míče z půlky hřiště opřel Lukáš Petřík a balón skončil za zády překvapeného brankáře Kamila Janeckého. Ale.

Místo aby tato branka nakopla domácí k dobrému výkonu, měla spíš opačný efekt. Přihrávky se nedařily, bojovnost ustoupila a na hřišti bylo vidět jen a pouze jedno mužstvo, a to hosté ze Zlatník. Hra se sice přelévala zprava doleva, nahoru a dolů, avšak o gólové šance byla nouze. Diváci tak viděli nudný zápas bez fotbalovosti.

 

Dvě nevyužité šance domácích byly potrestány v samém závěru

Druhý poločas se nesl v podobném duchu, přičemž hostující mužstvo ovládalo hrací pole a domácí se trápili. Šancí bylo poskrovnu a z pohledu diváka nebylo co pochválit. V závěru utkání mohl 2x navýšit skóre domácí Matyáš Lichý, jenže jeho samostatné nájezdy vždy zlikvidoval hostující brankář, byť za cenu nedovolených zákroků, které však nebyly kupodivu nijak trestány. V té chvíli taky narůstal tlak hostů a hradecký jarní zmar byl dokonán. Pár minut před koncem zápasu se trefil do vlastní sítě hradecký Škvára a Zlatníky si tak odvážely alespoň velmi zasloužený bod.

 



Sestavy


TJ Hradec n/M
V. Sýkora [-] - T. Wiweger [-] (51. J. Kvasnička [-] ) , R. Holuša [-] , M. Škrobánek [-] , J. Ondřej [-] (77. R. Dušek [-] ) , L. Petřík [-] , T. Krejsa [-] , T. Hebelka [-] , T. Manderla [-] , M. Lichý [-] , D. Škvára [-]

TJ Sokol Zlatníky
K. Janetzký [-] (31. F. Růžička [-] ) - R. Uvíra [-] , R. Chmel [-] , L. Fajkus [-] (62. D. Bláha [-] ) , D. Diehel [-] (67. T. Němčík [-] ) , J. Kavan [-] (81. T. Prejda [-] ) , P. Holuša [-] , V. Ležák [-] (67. O. Kořínek [-] ) , M. Korbel [-] , T. Řehulka [-] , J. Morys [-]

ŽK: 86. R. Dušek - 65. V. Ležák , 85. F. Růžička , 88. T. Řehulka .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: HYKL Dominik - ŽÁČEK Marek, HNILA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Hradecké mužstvo se určitě po prvních dvou zápasech na jaře nenachází v úplně nejlepším rozpoložení, myslím si však, že budou chtít doma odčinit vysokou porážku proti Suchým Lazcům a zvítězí.

Tip: výhra hostů