1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jablunkov remizoval se Stonavou


Branky


4

zápas hodnotí web hostů...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Stonava
klubový web: BOHUŽEL JSME DOMÁCÍ NEPORAZITELNOST NEPROLOMILI A S JABLUNKOVEM JSME REMIZOVALI 1:1. ZÁPAS SE PRO NÁS VYVÍJEL DOBŘE V 21 MINUTĚ JSME SE UJALI VEDENÍ, KDY SE VE SPLETITÉ SITUACI PŘED DOMÁCÍ BRANKOU NEJLÉPE ZORIENTOVAL KÁŇA A DOTLAČIL MÍČ ZA BRANKOVOU ČÁRU. VE DRUHÉM POLOČASE JSME MĚLI NĚKOLIK ŠANCÍ, BOHUŽEL, JAKO UŽ PO NĚKOLIKÁTÉ JSME JE NEPROMĚNILI A SOUPEŘ SROVNAL Z ROHOVÉHO KOPU NA 1:1. ŠANCE BYLY K VIDĚNÍ NA OBOU STRANÁCH, BOHUŽEL JE NIKDO NEVYUŽIL A TAK ZÁPAS SKONČIL ZASLOUŽENOU REMÍZOU 1:1. V SOBOTU 19.5. V 17.00 HOD. HOSTÍME MUŽSTVO Z DOBRÉ TAK VÁS OPĚT RÁDI PŘIVÍTÁME NA NAŠEM HŘIŠTI.



Sestavy


1. FK Spartak Jablunkov
V. Bruk [-] - T. Nieslaník [-] , J. Lachowicz [-] , M. Hupka [-] , T. Martynek [-] (56. R. Szotkowski [-] ) , M. Cienciala [-] , T. Bulawa [-] , M. Hudzieczek [-] , L. Komár [-] , P. Raszka [-] (89. L. Michálek [-] ) , Z. Gurecký [-] (68. M. Sikora [-] )

SK Stonava
L. Gaszczyk [-] - P. Dittrich [-] (78. V. Szkuta [-] ) , T. Mančar [-] , M. Škuláň [-] , J. Malúš [-] , J. Zoller [-] , L. Graňák [-] , J. Káňa [-] , P. Zielonka [-] , P. Kloda [-] (82. M. Bezdíček [-] ) , K. Sochora [-]

ŽK: 75. T. Nieslaník - 45. M. Škuláň .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KRIŠTOF Adam - PŘEČEK Dušan, BERAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza