1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2018 16:30

14.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luka v závěru vybojovala bod


Branky


0

Štěpánov v Lukách sahal po třech bodech, ale to se mu nepovedlo a zůstává na dně tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Luka nad Jihlavou trápí starosti se sestavou. Svěřenci Vladimíra Hekerleho chtěli odčinit debakl z Radešínské Svratky a soupeře k tomu měli vhodného, když na jejich hřiště přijel poslední Štěpánov. Ten začal jaro poměrně dobře, ale poslední tři zápasy prohrál a je na úplném dně tabulky. 

 

Od začátku bylo znát, že jsou hosté mnohem zkušenější, jelikož v domácí sestavě znovu nastoupilo velké množství hráčů v dorosteneckém věku. Domácím se vůbec nedařilo držet míč a byli pod tlakem. Hosté se dostávali do náznaků šancí, ale buď mířili mimo nebo si s jejich pokusy poradil Radek Toman v domácí bráně. Do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

Sommer v závěru srovnal

Scénář z první půle podkračoval i ve druhém poločase. Rozídl byl jediný - hosté vstřelili branku. V 56. minutě využil hrubé nepřesnosti v rozehrávce domácích Vitalij Kutnyk a rozvlnil síť za Tomanem. Štěpánov mohl navýšit vedení, ale po jedném z pěkných akcí hostů vykopávali domácí míč z brankové čáry a skóre se neměnilo. Domácí se nakonec radovali z bodu, který jim po pěkné kombinační akci vystřelil střídající David Sommer - 1:1. Štěpánov tak čeká na výhru od prvního jarního kola.  

 

Luka remizovala ve druhém domácím zápase v řadě a v neděli přivítají polenský Slavoj. Štěpánov přivítá v okresním derby Měřín. 



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Vladimír Hekerle (trenér): Hosté byli kombinačně i silově lepším týmem. Nedokázali jsme udržet míč. Na některé kluky dolehla i únava, ale poločas jsme ukopali bez branek. Na konci jsme se kousli a vyrovnali. Klukům můžu jen poděkovat, protože pro naše dorostence je to hrozně těžké.




Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
R. Toman [-] - M. Kubeš [-] , T. Pokorný [-] , D. Stejskal [-] , J. Šimek [-] - H. Hanáček [-] , J. Hájek [-] , Š. Kreigsmann [-] (72. D. Sommer [-] ) , M. Votava [-] (86. T. Pertlík [-] ) - F. Toman [-] , F. Bulant [-]

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
L. Dinga [-] - J. Veselský [-] , D. Kintr [-] , V. Kutnyk [-] , J. Kroupa [-] (46. J. Šibor [-] ) , M. Vrzal [-] , P. Macháček [-] , V. Sedláček [-] , M. Novák [-] , O. Hrubeš [-] , R. Hrubeš [-]

ŽK: 62. D. Stejskal , 76. M. Kubeš - 90. O. Hrubeš .
Hráči zápasu: R. Toman , D. Sommer - V. Kutnyk .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: PAVLAS Jiří - ROSICKÝ Pavel, ŽALOUDEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.