Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 16:30

25.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Dobroníně podle předpokladů, domácí rezerva nestačila na Velký Beranov


0

Hráči rezervního týmu Dobronína se s Okresním přeborem loučí se svěšenými hlavami. Po osmigólovém debaklu v Nadějově se poslední tým tabulky trápil i před domácími fanoušky. Zápasy dobronínské rezervy bývají v této sezóně povětšinou bohaté na góly a ani duel s Velkým Beranovem nebyl vyjímkou. Hosté jen potvrdili výbornou jarní formu a po zásluze si odvezli z Dobronína tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Velkého Beranova hned od úvodního hvizdu potvrzovali, že jejich jarní výsledky nejsou náhodné. V první půli si hosté vypracovali dvougólový náskok, který v poklidu ve druhém dějství uhájili. Domácím hráčům sice nelze upřít snahu a bojovnost, na fotbalovějšího soupeře však neměli a zaslouženě prohráli 3:5. 



Sestavy


TJ Jiskra Dobronín B
M. Frantál [-] - J. Prokš [-] , M. Hlávka [-] (32. M. Štefko [-] ) , J. Červinka [-] , J. Petruš [-] - D. Diňa [-] , M. Horký [-] (66. K. Richard [-] ) , J. Smejkal [-] , S. Konyk [-] (72. J. Novák [-] ) - T. Sedláček [-] , M. Macek [-]

TJ Velký Beranov 1975
R. Markovič [-] - M. Hecht [-] , F. Molva [-] , F. Smejkal [-] - M. Hladílek [-] , K. Eliáš [-] , T. Matějíček [-] , M. Křenek [-] , M. Nezhyba [-] - J. Pokorný [-] , R. Ganzwohl [-]

Hráči zápasu: T. Sedláček .
Místo: Dobronín. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.