Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 16:30

19.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice doma s Litohoří nerozhodně


Branky


12

Fotbalisté Myslibořic se v zápase s Litohoří dočkali pouze bodu za remízu 3:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po dvou gólech

Tělo zprávy

 

 

Zápas mezi týmy z opačných pólů tabulky začal podle papírových předpokladů, hned v 7. minutě na branku Pintéra běželi dva hráči domácích, když do prázdné branky zakončoval Pavel Vejvoda. O malou chvíli zahrál ve vápně úmyslně jeden z hostujících hráčů rukou a rozhodčí Pojezný neváhal odpískat pokutový kop, na hřišti v tu dobu nebyl tradiční exekutor pokutových kopů Martin Čapoun a tak se k penaltě postavil Milan Pevný a ledabyle kopl míč doprostřed branky, kde byl připravený brankář Pintér. Myslibořice tak promarnily možnost jít do dvoubrankového vedení a místo toho přišla ve 22. minutě chyba Myslibořického brankáře a Litohořský Coufal dával pohodlně do prázdné branky. Z dálky orazítkoval tyč střelec první branky Pavel Vejvoda. Vedení domácím vrátil po dlouhém disciplinárním trestu Miroslav Ludvík, který umístěnou ránou k levé tyči. Na 3:1 mohl dávat opět Pavel Vejvoda, ale sám na brankáře trestuhodně odmítl navýšení vedení. Bohužel pro domácí, brankáři Tomášovi Palátovi ruplo v zádech i přes bolest ještě vychytal dvě gólové šance Litohoře, na výběh bohužel už přes bolet mohl zapomenout a tak ho nikým nehlídaný Bouda oběhl a srovnal krok na 2:2.

 

Domácí alespoň zachránili remízu

Myslibořice se neponaučili a nepřidaly za co je potrestal druhou brankou v zápase Bouda, který překonal Myslibořickou trojku v bráně Patrika Nováčka. Litohoř po této brance začala takticky natahovat a kouskovat hru. Myslibořice vrhly všechny síly dopředu a nakonec se jim podařilo vstřelit vyrovnávací branku, byl to Pavel Vejvoda, který se dostal k dorážce jako první. Další šance skončily buď vedle nebo je vychytal vynikající Pintér! Myslibořice tak ztratily dva body, které by je v konečném účtování ještě mohly mrzet.



Ohlasy k zápasu



TJ Litohoř
Šafrata Marek, hráč: Na to v jaké sestavě jsme odjížděli do Myslibořic tak jsem čekal jednoznačný vývoj utkání. Myslím, že remíza je nakonec zasloužená. Domácí byli aktivnější v prvním poločase, kdy nás podržel náhradní gólman Pinter, který kryl pokutový kop,navíc ještě pochytal řadu šancí domácích. V druhém poločase jsme na šance mohli zvítězit ale i domácí nastřelili tyč. Chtěl bych poděkovat hráčům kteří se dostavili na utkání, Ti kteří chlastají před utkáním i během utkání, tak chlastají dál, Je to smutné, ale je to tak. Víc k tomu nemám co dodat.



Sestavy


TJ Myslibořice
T. Palát [-] (39. P. Nováček [-] ) - M. Ludvík [-] , T. Kratochvíl [-] , L. Macháček [-] , D. Kunčík [-] (71. L. Svoboda [-] ) - S. Marek [-] (57. M. Čapoun [-] ) , M. Šoustal [-] , P. Vejvoda [-] , M. Pevný [-] (74. V. Čapoun [-] ) - D. Šoustal [-] , B. Mencák [-] -

TJ Litohoř
J. Pintér [-] - A. Mrkva [-] , M. Šafrata [-] (75. R. Vaníček [-] ) , L. Dolanský [-] , P. Obrdlík [-] , J. Trávníček [-] , R. Finda [-] , L. Coufal [-] , P. Šťastný [-] , R. Szabó [-] , D. Bouda [-]

ŽK: 59. B. Mencák - 27. R. Finda , 31. P. Obrdlík , 80. A. Mrkva .
Hráči zápasu: P. Vejvoda - D. Bouda .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: POJEZNÝ Jan - VRZÁČEK Josef (N), DOLANSKÝ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Tomáš Palát
Tip experta: výhra domácích

Doufám, že doma prokážeme naši herní kvalitu a Litohoř porazíme.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích