Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov si doma zastřílel


Branky


17

Fotbalisté Chlístova si připsali důležitou vysokou výhru proti Vladislavy, která znamená záchranu v soutěži

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udeřili dvakrát

Začátek utkání začali  domácí vlažně a nechali soupeře, aby si vytvořil jako první dvě brankové příležitosti. Ihned v úvodu musel Michal Rygl v domácí brance likvidovat samostatný únik a v zápětí na to předvést další perfektní zákrok, aby domácí neinkasovali. Naštěstí se z tohoto domácí ponaučili a začali přidávat na obrátkách. Během chvíle vyrovnali hru a postupně začali být lepším mužstvem na hřišti. I domácí si začali vypracovávat brankové příležitosti. V probíhající 13. minutě se dostal do druhé vyložené šance Roman Hruška. Tu první však trestuhodně zahodil, ale v tomto případě se již nemýlil a poslal domácí barvy do vedení. Branka je ještě více nakopla. Začali si věřit a přehrávali soupeře hlavně kombinačně. Ve 27. minutě měli domácí možnost autového vhazování poblíž rohového praporku, kdy si o míč v soupeřově pokutovém území pohybem řekl Miroslav Svoboda. S míčem se otočil, zbavil se kličkou obránce a křižnou střelou ke vzdálenější tyči vsítil druhou branku utkání. V poslední čtvrthodině si domácí vypracovali ještě několik brankových příležitostí, které však nevyužili. Ale i soupeř se díky bejkům dostával do šancí, ale zakončoval také mimo branku. Pokud bylo zakončení mezi tyče, tak Michal Rygl vždy vytasil bravůrní zákrok a šance s přehledem likvidoval. I z tohoto důvodu jsme šli domácí do kabin s dvoubrankovým náskokem.

Domácí vedení navýšili

Domácí čekali, že soupeř  druhý poločas začne aktivně, přidá na obrátkách a bud chtít Chlístov dostat pod tlak, aby co nejdříve vsítil branku a s výsledkem něco udělal. Opak byl však pravdou. Byli to domácí, kdo začal aktivněji a byl lepším mužstvem na hřišti. Soupeře řádně zaskočili zejména aktivitou při napadání, lepším pohybem a přesnější rozehrávkou. Celý druhý poločas produkovali daleko lepší fotbal než soupeř. Toto pramenilo i v to, že si vypracovali velké množství vyložených brankových příležitostí. První čtvrthodinu však vsítit branku nedokázali, i ty nejvyloženější šance končily vedle soupeřovy branky, nebo domácí nechali vynikat brankaře hostí. V 63. minutě se do šance dostal Karel Kocmánek, který zachoval chladnou hlavu a technickou střelou kolem golmana vsítil třetí branku. O osm minut později zahrával soupeř rohový kop, kdy domácí ve vápně neobsadili Petra Vyletěla a umožnili mu skórovat -3:1. Ale ani tato branka domácí nepoložila. Opět přidali na obrátkách a ještě dvakrát do konce utkání se trefili do černého. Nejprve pět minut před konce se dostal do brejku Jakub Pokorný, mazácky přehodil soupeřova golmana, který proti němu vyběhl a nedal mu vůbec žádnou šanci. Na konečných 5:1 upravil v poslední minutě Roman Hruška, který vystihl, že golman je z branky venku a také jej lobovaným míčem překonal. 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: Tři body z tohoto utkání jsou vzhledem k průběhu zasloužené. Mimo úvodních minut jsme byli po celý zápas lepším mužstvem na hřišti. Byli jsme aktivnější, s lepším startem na míč, lépe jsme kombinovali a byli jsme značně pohyblivější než soupeř. Předvedli jsme zápas, ve kterém byla vidět kolektivní spolupráce všech jedenácti hráčů na hřišti.




Sestavy


SK Slavia Chlístov
M. Rygl [-] - T. Zerzánek [-] , D. Brestovský [-] , L. Hrbáček [-] , M. Kovář [-] - P. Brestovský [-] , M. Svoboda [-] , L. Smolík [-] , K. Kocmánek [-] , J. Pokorný [-] - R. Hruška [-]

TJ Vladislav
J. Nejerál [-] - O. Krátký [-] (76. M. Tůma [-] ) , P. Otruba [-] , V. Paločko [-] , L. Petz [-] - D. Veleba [-] (84. K. Čihal [-] ) , M. Chalupa [-] , J. Orálek [-] , P. Vyletěl [-] - J. Slíva [-] (52. R. Veškrna [-] ) , M. Hort [-] -

ŽK: 39. M. Kovář , 43. M. Svoboda - 19. J. Orálek .
Hráči zápasu: T. Zerzánek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Kanonýr Hruška dovede domácí tým alespoň k jednomu potřebnému bodu.

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů