M. Sova 85.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2018 18:00

21.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice vybojovala v závěru zápasu remízu


Branky


12

Souboj dvou předních týmů skončil nerozhoným výsledkem 1:1, když se za oba týmy trefili jejich elitní střelci

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Za početné divácké kulisy bylo v prvním poločase k vidění ofenzivní fotbal z obou stran, kdy si domácí i hosté vypracovali několik šancí ale branka do přestávky žádná nepadla.

Domácí v závěru vyrovnali

Po přestávce se hostům podařilo jít do vedení. V 55´minutě zahrávali standartní situaci  skoro s poloviny hřiště, kdy přesný centr našel hlavu Lipnického kanonýra Šťávy, který přesně umístil do šibenice. Od 60´ minuty zatlačili domácí hosty na vlastní polovinu a vypadalo to jakoby hosté chtěli bránit jednobrankové vedení. Hosté úporně bránili a za půlící čáru se dostávali pouze obraným odkopem. Blatnice tlak stupňovala  a hlavičku napálil Milan Sova pouze do tyče. Domácí šli za vyrovnáním a tlaku využili až v  85´minutě, kdy hlavičkou prodloužil míč Jiří Trnka na Milana Sovu a ten svým 24. gólem v sezóně vyrovnal. Obratu a konečného vítězství se už domácí nedočkali a tak se body dělily.



Ohlasy k zápasu


SK Blatnice
Šabatka Marek, hráč: V prvním poločase k vidění ofenzivní fotbal z obou stran. Po přestávce se hostům podařilo jít do vedení. v závěru jsme tlak stupňovali, což vedlo k vyrovnání.




Sestavy


SK Blatnice
J. Holík [-] - A. Kotačka [-] (69. M. Foltýn [-] ) , M. Karásek [-] (75. T. Cech [-] ) , M. Trnka [-] , J. Trnka [-] , J. Šimek [-] , M. Sova [-] (90. R. Dušek [-] ) , D. Lojka [-] , M. Šabatka [-] (46. Z. Karásek [-] ) , M. Hutař [-] , M. Svoboda [-]

Hajduk Lipník
M. Skoumal [-] - A. Matoušek [-] , J. Brabenec [-] , R. Šťáva [-] (78. T. Brabenec [-] ) , L. Macháček [-] (71. O. Pekárek [-] ) , A. Rohony [-] , J. Jonáš [-] (75. J. Burian [-] ) , A. Kisela [-] , V. Krotký [-] , T. Pokorný [-] , J. Fňukal [-] (46. L. Žák [-] )

ŽK: 85. M. Sova - 10. J. Jonáš , 15. A. Matoušek , 69. R. Šťáva .
Hráči zápasu: M. Trnka - M. Skoumal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NOVOTNÝ František - JONÁŠ Petr, KREJČA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Petr Ciprys
Tip experta: výhra domácích

Zde to vidím na pikantní souboj útočníka Milana Sovy proti dobře organizované obraně Jardy Brabence. Obrana Lipníku podlehne a body zůstanou v Blatnici.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích