1:1
(1:0)
49. J. Tůma
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2018 16:30

14.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov napravil debakl z minulého kola pouze remízou


Branky


0

Chlístov odčinil jen z části vysokou domácí porážku v Blatnicích a připsal si jeden bod proti nováčkovi z Pyšelu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili jako první

V devatenáctém kole přivítal Chlístov na domácím hřišti Pyšel. Utkání začali domácí velice dobře. Hned od první minuty  byli aktivnějším mužstvem. Dostali soupeře pod tlak a vypracovali si několik slibných brankových příležitostí. Soupeř byl ale také nebezpečný, protože hrozil svými brejkovými akcemi. V obraně však byli domácí pozorní a nedělali hrubé chyby. V probíhající 16. minutě poslal dlouhý pas za soupeřovu obranu Jakub Uhlíř, tento dosprintoval Lukáš Smolík a přesnou přihrávkou před brankou našel Karla Kocmánka, který vsítil první branku utkání -1:0. Krátce poté se dostal do šance Martin Patočka, ale k zakončení mu chybělo několik centimetrů. Poté předvedli ještě několik podařených kombinačních akcí, které však nedokázali zúročit brankově. Vhledem k tomu, že se domácím nepodařilo využit ani ty vyložené, šli do kabin pouze s jednobrankovým vedením.

Hosté brzy vyrovnali

Druhý poločas začali domácí také lépe jako soupeř a dostali se hned v úvodu do dvou vyložených šancí. Při té druhé však golman hostů rychle rozehrál a využil toho, že většina domácích hráčů byla v jeho pokutovém území. Dlouhým míčem na domácí polovinu soupeř našel Jaroslava Tůmu a poslal jej do brejku. Tento se šance zhostil velice dobře a srovnal skóre na 1:1. Po této brance byl soupeř aktivnější a tlačil se stále víc a víc na domácí polovinu. Z domácí strany se již vytratila kombinace, ale na druhou stranu přidali bojovnosti a soupeřovy akce se jim dařilo narušovat. Diváci i přes tuto skutečnost viděli několik brankových příležitostí na obou stranách. Ale oba brankaři předvedli několik oku lahodících zákroků.  A když osm minut před koncem neproměnil ani vyloženou šanci Roman Hruška, tak se již skóre neměnilo a soupeři se rozešli smírně.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: Remíza v tomto utkání odpovídá průběhu hry. V prvním poločase jsme byli lepším mužstvem my a ve druhém poločase zase soupeř. Šance byly na obou stranách. Hrubých chyb se vyvarovaly obě mužstva. Jsem však rád, že po nedělním nezdařeném utkání jsme opět předvedli, že fotbal hrát umíme.




Sestavy


SK Slavia Chlístov
J. Mastný [-] - J. Uhlíř [-] , D. Brestovský [-] , L. Hrbáček [-] - L. Smolík [-] , M. Kovář [-] , K. Kocmánek [-] , M. Rygl [-] , M. Patočka [-] - R. Hruška [-] , M. Svoboda [-] -

TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - R. Šoukal [-] , L. Tůma [-] - D. Šabacký [-] , O. Tůma [-] , I. Nováček [-] , J. Skryja [-] , L. Hadraba [-] - D. Šubert [-] , L. Sobotka [-] (70. J. Höfner [-] ) , J. Tůma [-]

ŽK: 64. R. Hruška , 81. M. Rygl - 64. I. Nováček , 75. O. Tůma .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: SVOBODA Libor - KUDLÍK Radim, VALA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.