Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:30

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ratibořské Hory totálně nezvládly druhý poločas


Branky


10

Po půli to bylo 1:1, pak ale šla Kardašova Řečice do vedení. "Začali jsme hrát chaoticky a nepřesně, čehož soupeř využil ke vstřelení dalších tří branek," litoval kouč domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Ratibořské Hory
Stanislav Buřič (trenér): Do důležitého utkání jsme chtěli vstoupit aktivně, to se nám ale v úvodu nedařilo a naše hra byla pasivní. Hned v 7. minutě utkání jsme po chytré střele soupeře z velké vzdálenosti inkasovali první gól. Díky tomu se zvýšila naše aktivita a v 10. minutě jsme se dostali k první vážnější šanci, ale Tomáš Vocílka bohužel těsně minul branku soupeře. Ve 22. minutě jsme se díky naší aktivní hře dočkali vyrovnání po vydařené střele Michala Prokeše z přímého kopu. Do konce prvního poločasu jsme pak byli aktivnější, naše šance jsme ale nedokázali využít. Do druhého poločasu jsme nastoupili s cílem utkání zlomit, ale bohužel jsme v 67. minutě z první vážnější šance soupeře inkasovali druhou branku. Je veliká škoda, že naši hráči v sobě v tuto chvíli nenašli morální sílu a chuť výsledek utkání otočit. Začali jsme hrát chaoticky a nepřesně, čehož soupeř využil ke vstřelení dalších tří branek. Doufám, že si hráči uvědomí, že do dalšího utkání nastupujeme opět za stavu 0:0 a v každém utkání můžeme bodovat. V příštím kole zajíždíme v neděli 22.4. od 17.00 k derby utkání do Mladé Vožice. Doufám, že nás v tomto důležitém utkání přijedou podpořit i naši fanoušci.




Sestavy


SK Ratibořské Hory
T. Hoffmann [-] - B. Greguš [-] , T. Vocílka [-] , M. Prokeš [-] , A. Fišer [-] (80. M. Breda [-] ) , S. Katolický [-] , T. Kučera [-] (70. M. Janošík [-] ) , J. Vaněček [-] , F. Kment [-] , O. Balík [-] (82. M. Blovský [-] ) , V. Říha [-] (57. D. Feichtinger [-] )

FK Kardašova Řečice 1922
T. Trepka [-] - O. Madar [-] , M. Kupka [-] , P. Vosecký [-] - V. Jánošík [-] , J. Kovář [-] , T. Dymák [-] (87. V. Roubík [-] ) , J. Klokner [-] , R. Porochoňski [-] , M. Bílek [-] - M. Vodička [-]

ŽK: 80. O. Balík - 50. M. Kupka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Křížek Danek - HLADÍK Pavel, PRCHLÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích