Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2018 14:30

17.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milevsko porazilo posílené Táborsko "B" vysoko 4:0


Branky


0

Táborsko "B" hrálo svůj první jarní duel v soutěži na umělé trávě v Milevsku. Bylo to utkání, kde proti sobě nastoupil sehraný celek Milevska proti celku rezervy Táborska, kde se nacházeli dorostenci doplnění šesti hráči z "A" týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povedený poločas z pohledu Milevska

Do utkání vstoupilo domácí Milevsko s velikým odhodláním a chutí do hry, hrálo se na tamní umělé trávě. Bylo to znát již v úvodních minutách, kdy soupeře přehrávalo i s vědomím, že rezerva Táborska měla k dispozici až šest hráčů hrajících druhou nejvyšší soutěž u nás. Byli to hráči: Peterka, Linhart, Musiol, Nešický a další. Ani tento fakt, ale hráče z Milevska nezastrašil. První gól vstřelil již ve 26. minutě Pavel Novotný, který výstavní střelou do šibenice otevřel skóre zápasu na 1:0 pro domácí. Další gól Milevska přišel těsně před poločasem, kdy ve 40. minutě František Koutník zvýšil vedení svého týmu na 2:0. Táborsku se nedařilo téměř nic, čeho se jeho hráči dotkli. Není se však čemu divit, tým v tomto složení hrál poprvé a většina hráčů se mezi sebou vzájemně poznala až těsně před utkáním. Nic významějšího se již v první půli nestalo.

Milevsko přehrálo hráče z Táborska ve všech ohledech

Trenér Táborské rezervy Martin Štica jistě řekl o přestávce svým svěřencům mnoho, a tak se dalo čekat, že druhý poločas bude z pohledu hostů vypadat o mnoho lépe. Jenže opak byl pravdou. Ve 47. minutě se totiž prosadil Lukáš Sedlák, který po povedené akci obešel brankáře Nováka a zvýšil stav utkání na 3:0. To zmařilo věškeré naděje Táborska na zvrat v utkání. S přibývajícími minutami se, ale krize Táborska prohlubovala stále více. Milevsku se dařila kombinace a celý tým sršel sebevědomím. Další hřebíček do táborské rakve přidal v 62. minutě opět František Koutník a Milevsko si kráčelo s pohodlným náskokem 4:0 pro své první jarní body. Aby toho nebylo málo, tak jěště Milevsko neproměnilo penaltu, Josefa Komárka vychytal mladý brankář Lukáš Novák. V 75. minutě byl předčasně poslán do sprch kapitán hostů Jakub Škarda. Milevsko si tedy až nečekaně suverénně dokráčelo k vítězství 4:0.


Ohlasy k zápasu


FC ZVVZ Milevsko
Lukáš Sedlák (hráč): "Do zápasu jsme vstoupili s velikým odhodláním i s vědomím, že Táborsko bylo posíleno o pár hráčů z A týmu. Hned od začátku jsme předváděli velice dobrý a hlavně týmový výkon. Dařila se nám kombinace a soupeře jsme do žádné vyložené šance nepustili. Přitom jsme dokázali vstřelit čtyři góly a připsali jsme si důležité tři body."

FC MAS Táborsko B
Jakub Škarda (hráč): "Toto utkání se mi hodnotí špatně, protože jsme prohráli rozdílem třídy. Měli jsme několik lidí z áčka, ale je to těžké hrát, když se v podstatě neznáme, ale na to se nemůžeme vymlouvat. Soupeř nás k ničemu nepustil. Nám se nedařila kombinace. Branku Milevska jsme ani neohrozili. Milevsko zaslouženě vyhrálo."



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - P. Novotný [-] , J. Kosobud [-] , T. Vakoč [-] - J. Komárek [-] , J. Marvan [-] , L. Sedlák [-] , M. Petr [-] - F. Koutník [-] (81. J. Svojše [-] ) - M. Málek [-] , P. Dvořák [-] (78. J. Paták [-] )

FC MAS Táborsko B
L. Novák [-] - A. Rytíř [-] , Z. Linhart [-] , D. Klusák [-] (21. R. Cais [-] ) , Z. Musiol [-] , J. Víteček [-] , J. Peterka [-] , J. Škarda [-] , A. Nešický [-] , M. Ngimbi [-] , F. Jírava [-]

ŽK: 66. J. Marvan - 31. J. Víteček . ČK: 75. J. Škarda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kotalík Petr - HERZOG Radek, HANES Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.