Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:3
(0:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

13.06.2015 16:30

28.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Ždírec otočil zápas a vydoloval v Jemnicku postup!


Branky


0

Soutěž dospěla do dramatického finále a hráčům Jemnicka a Ždírce připadl úkol rozetnout gordický uzel celé soutěže. Poslední kola vše řádně zamotala a k výsledku dnešního utkání tak upírali zraky nejen příznivci obou zúčastněných, ale i Humpolce a Chotěboře. Tyto týmy doufaly, že příhodná konstelace výsledků přihraje postup právě jim. Bezbrankový poločas přichystal pro druhé dějství drama jako od Wiliama Shakespeara. V něm se 350 diváků dočkalo 5 gólů. Ten poslední vsítil za stavu 2:2 hostující Lukáš Mrázek a posunul tak Ždírec do divize!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležité utkání začalo opatrně až nervozně. Týmy se zpočátku střídaly v aktivitě, na míči byli o něco více hosté. Oba celky se především však dobře vzájemně hlídaly, takže první větší šance přišla až v 25. minutě. Po rohu hostí se k míči dostal R.Kolouch, ale skvělý zákrok předvedl domácí brankář Martin Novák. Domácí si svoji  první velkou příležitost přichystali v 35. minutě. L. Morkus se prosmýkl, dostal balón za obranu a hnal se sám na S. Pometla.Ten však rychlým vyběhnutím šanci eliminoval. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu. 

Atraktivnímu fotbalu chyběly v první půli branky. Těch se diváci dočkali až po změně stran. Hned po dvou minutách se hlavou prosadil ždírecký Roman Michalec - 0:1. Jemnicko odpovědělo zvýšenou aktivitou a po obdržené brance začalo určovat tempo hry. Vyrovnání přišlo v 51. minutě - po skvěle zahraném trestném kopu srovnal František Kříž. A v 57. minutě se v tu chvíli lepší domácí dočkali i vedoucí branky. Skvělou akcí se blýskl Morkus, který o sobě dával hodně vědět. Přehodil si Pometla, udělal kličku obránci a vrátil míč na zadní tyč - jednoduchá práce pro nabíhajícího kanonýra Kříže uklidit míč do kasy. 2:1 pro Jemnicko. Hosté byli v útlumu a prim nadále hráli domácí. To ale trvalo jen do 60. minuty. Pak si domácí M. Borkovec zahrál na reprezentanta Váchu, poslal hlavou mizernou malou domů a P. Novotný srovnal na 2:2. To domácí zmrazilo a hosty posadilo do sedla.Přebrali otěže hry a v 72. minutě se dočkali potřetí: Kliměš vysunul L. Mrázka a ten podstřelil Nováka. Opaření domácí se po zbytek zápasu nedokázali proti pozorně bránícímu soupeři prosadit a ten se tak raduje z postupu do divize po vítězství 3:2.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, trenér FC Jemnicko: Myslím, že se utkání muselo lidem líbit. My jsme věděli, že naše šance na postup do divize jsou minimální, protože jsme na to byli s Chotěboří v minitabulce hůře. Takže i kdybychom dnes vyhráli, tak jsme počítali s tím, že Chotěboř doma nezaváhá a přeskočí nás. I proto nejsme tak zklamaní, ačkoliv jsme chtěli vyhrát. Ždírci gratuluji k postupu a přeji mu, ať vydrží v divizi déle než posledně :)

TATRAN Ždírec nad Doubravou
Miroslav Plíšek, trenér Ždírce: Jsem rád, že jsme toto důležité utkání zvládli, ustáli tu část kdy jsme prohrávali - příčinou byly zbytečné ztráty balónu a zápas otočili. Kluci si sáhli na samé dno.

Sestavy


1. FC JEMNICKO
M. Novák [-] - J. Kincl [-] , M. Borkovec [-] (85. P. Nevrkla [-] ) , T. Bastl [-] , M. Máca [-] - M. Čurda [-] (67. T. Krejča [-] ) , S. Křivánek [-] , Š. Tobolka [-] , P. Tesař [-] - F. Kříž [-] , L. Morkus [-]

TATRAN Ždírec nad Doubravou
S. Pometlo [-] - J. Smejkal [-] (68. K. Štukhejl [-] ) , P. Čalkovský [-] , R. Kolouch [-] , M. Kysilko [-] - J. Fikar [-] , P. Pátek [-] (46. M. Votava [-] ) , P. Novotný [-] , L. Mrázek [-] - R. Michalec [-] , P. Klimeš [-] (79. L. Malínský [-] )

ŽK: 25. T. Bastl , 80. F. Kříž - 25. P. Novotný , 36. P. Čalkovský , 50. M. Kysilko .
Hráči zápasu: L. Morkus - P. Klimeš .
Počet diváků: 350.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.