0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:0
(0:0)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

17.05.2015 10:15

24.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Budějovice hrály s Jaroměřicemi bez branek


Branky


0

Budějovičtí se po delší době představili doma. Poslední 3. kola totiž zajížděli na venkovní hřiště. Tam dvě za tří utkání vyhráli a také díky tomu jsou v klidném středu tabulky - konkrétně na 7. místě a mají 37 bodů. To hosté z Jaroměřic měli před tímto kolem o deset bodů méně, patřila jim 13. příčka a jejich situace tedy nebyla tak poklidná  jako v případě domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byli na střely aktivnější vyhráli domácí, ale brankáře hostí Klubala zaměstnal  pouze  Šibor v úvodu zápasu.Nejblíže ke skórování měl ve 13. minutě Šplíchal, když vybojoval ve velkém vápně míč, ale střílel mimo branku.Ve stejném prostoru skončila i další Šplíchalova hlavička, dále pak zakončení O. Busty po rohu Duška a nakonec i  střela Kopečka.

Úvod druhého půle patřil opět agilnímu Šplíchalovi. Jeho přesný pokus k tyči však Klubal zneškodnil. Poté zahrozili i hosté, do šancí se drali Stejskal a Rygl. Jejich pokusy však také mířily vedle. Po hodině hry vyslal do úniku Šplíchal Mácu, ten však zakončoval opět těsně  vedle. V 70.minutě se do vápna dral Šplíchal, ale jeho střelu vytěsnil brankář na roh. Největší šanci druhého poločasu měl čtvrt hodiny před koncem Pařízek. Jeho střelu z prostoru penalty vyrazi Klubal na tyč a tak se diváci branky nedočkali.



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice
Petr Kylíšek, trenér Moravské Budějovice: Je to pro nás ztráta, měli jsme velké šance utkání rozhodnout, ale tak to ve fotbale chodí. Minule jsme měli v zakončení štěstí, tentokrát zase smůlu. Vzhledem k postavení v tabulce to není taková tragédie.

FK Jaroměřice nad Rokytnou
Antonín Salák, trenér Jaroměřic: Jeli jsme si pro bod a ten si odvážíme. To je pro nás podstatné, musíme sbírat body pokud chceme na podzim opět hrát krajský přeboř..

Sestavy


SK Moravské Budějovice
J. Klouda [-] - V. Novotný [-] , K. Busta [-] , O. Busta [-] , L. Stehlík [-] (50. M. Máca [-] ) - V. Dušek [-] , T. Kopeček [-] , R. Švanda [-] , D. Šibor [-] - J. Šplíchal [-] , M. Pařízek [-]

FK Jaroměřice nad Rokytnou
K. Klubal [-] - Z. Karásek [-] , D. Karásek [-] , J. Fruhauf [-] , J. Urbánek [-] - J. Stejskal [-] , M. Křivánek [-] , T. Holoubek [-] , D. Hověz [-] - J. Rygl [-] , M. Neumann [-] (73. Š. Czucz [-] )

Hráči zápasu: K. Busta , L. Stehlík - K. Klubal .
Počet diváků: 160.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.