3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 10:15

21.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice doma neporazitelné?


Branky


0

Ve 21. kole se střetly dva týmy bojující ve středu tabulky. Ten není jistě klidný, neboť při tom, že padají 4 týmy, je 25 bodů Světlé ještě málo, ale je to zkrátka střed. Světlá by se v případě výhry dotáhla na svého soupeře, naopak Moravské Budějovice by výhra posunovala k vyšším patrům tabulky. Střetly se také dva týmy, které mají zatím velmi dobré jaro (ani jeden ještě neprohrál) a tak se čekalo, kdo poprvé prohraje. Moravské Budějovice nenechay nic náhodě a na domácích hřišti svého soupeře jasně přehrály a porazily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí předvedli nejlepší výkon jara a jednoznačně si poradili se svým soupeřem ze Světlé. Již v 11. minutě poslal K. Busta dlouhý trestný kop před velké vápno hostí, kde ho zpracoval Šplíchal a ač faulován, trefil se přesně k tyči. Za další čtyři minuty skákali čtyři volní
hráči domácích na roh Duška, ten byl však o pár centimetrů vyšší. Neuběhly ani tři minuty a Šibor poslal z pravé strany centr před branku, kde byl na malém vápně volný Šplíchal. Ten však prázdnou branku minul. Poté se dostali ke slovu i hosté, ale trestý kop Císaře  odhlavičkoval Šplíchal na roh a další trestnýkop Vodičky dopadl na vrchní stranu břevna. V závěru poločasu zakončili své šance Švanda a Máca střelami mimo branku.

Druhý poločas začali opět aktivně domácí a v 56. minutě krásně uvolnil Šibor "českou uličkou" Veselého a ten po kličce Adamcovi střílel do prázdné branky. V 64. minutě zahrával od vlastní branky trestý kop O. Busta. Míč si až ve velkém vápně hostí zpracoval Šplíchal a skóroval
nekopmromisní střelou doprostřed branky. Za další tři minuty řešil závar v hostujícím vápně Pařízek pouze střelou do náruče Adamce. Toho zachránilo za další dvě minuty při lobu Šibora břevno. Čtvrt hodiny před koncem centroval z levé strany Máca, ale vyloženou šanci Šibora na zadní tyči vyrazil zázračně Adamec na roh.



Sestavy


SK Moravské Budějovice
J. Klouda [-] - V. Dušek [-] , O. Busta [-] , K. Busta [-] , R. Švanda [-] - M. Máca [-] , T. Kopeček [-] (80. V. Novotný [-] ) , L. Veselý [-] , D. Šibor [-] (83. P. Benda [-] ) - J. Šplíchal [-] , M. Pařízek [-] (74. L. Stehlík [-] )

FK Bohemia Světlá nad Sázavou
J. Adamec [-] - J. Vaňásek [-] , J. Valenta [-] , J. Petřík [-] , B. Císař [-] - L. Vodička [-] , L. Rezek [-] , D. Valenta [-] , J. Bláha [-] (82. M. Muzikář [-] ) - J. Štros [-] (68. V. Čuřík [-] ) , M. Křikava [-]

Hráči zápasu: D. Šibor , L. Veselý , J. Šplíchal .
Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.