0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín vydřel výhru v Kněžicích


Branky


0

Blíží se konec soutěže a pokud chtěl Měřín stále pomýšlet na postupové pozice, musel vyhrát v Kněžicích. Zápas nabídl spoustu šancí a nakonec svěřenci trenéra Munducha vydřeli výhru brankou Řezníčka v závěru utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl především koncert zahazování šancí hostujících hráčů. Nejprve se neujala střela Hladíka z hranice velkého vápna. Poté se v dobré příležitosti objevil Matoušek, ale jeho hlavičku skvěle chytil na brankové čáře domácí brankař. V další příležitosti se objevil Robotka, ale nastřelil pouze brankovou konstrukci. Hosté měli další příležitosti, ale do šaten se šlo za nerozhodnutého stavu. Ve druhém poločase domácí vyrovnali hru a místama byli i lepším týmem, ale žádná z jejich šancí k brance nevedla. Zápas tak rozhodla 82. minuta, když po krásné akci Kružíka, který z křídla našel nabíhajícího Řezníčka a ten podél golmana uklidil míč přesně k tyči a vystřelil hostům výhru.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Měřín
Petr Munduch, trenér Měřína: V prvním poločase jsme byli lepším týmem, ale žádnou šanci jsme nedokázali proměnit. Do druhého poločasu jsme přišli se změnou taktiky a čekali spiše na brejkové situace. Zápas rozhodla perfektní akce Kružíka, který našel Řezníčka a ten se nemýlil.



Sestavy


TJ Sokol Kněžice
M. Hauser [-] - P. Svoboda [-] , L. Zelenka [-] (46. F. Krupica [-] ) , O. Jurka [-] , J. Kříž [-] - D. Sobotka [-] , F. Salák [-] , D. Vlček [-] (75. M. Kříž [-] ) , D. Salák [-] - J. Uher [-] , V. Mrkvica [-] (46. K. Indra [-] )

TJ Jiskra Měřín
P. Sysel [-] - M. Matoušek [-] , K. Kružík [-] , L. Doležal [-] , T. Bublan [-] - L. Řezníček [-] , M. Kolda [-] , J. Šoukal [-] , M. Hladík [-] - D. Robotka [-] (88. T. Bumbálek [-] ) , D. Jonáš [-]

ŽK: 43. F. Salák , 67. F. Krupica , 76. D. Sobotka , 85. F. Salák - 10. J. Šoukal , 42. M. Kolda , 86. D. Robotka . ČK: 85. F. Salák .
Hráči zápasu: L. Řezníček .
Místo: Kněžice. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.