2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčku Bystřice se povedlo napravit debakl z Šebkovic a získalo plný počet bodů


Branky


0

Po debaklu 0:8 v Šebkovicích chtěla Bystřice B tento výsledek odčinit a to se povedlo, ve vyrovnaném utkání byli šťastnější domácí a 3 body zůstaly pod Pernštejnem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po opatrném začátku se ve 14. minutě prosadil hlavou z rohu Kadlec a domácí šli do jednobrankového vedení, které jim ovšem vydrželo pouze dvě minuty, když ve velice nepřehledné situaci v pokutovém území se nejlépe zorientoval hostující Kaňka a vyrovnal. Kdo si udělal čas a přišel se podívat na tento zápas, ten určitě nelitoval ve 36. minutě utkání, po krásné akci na jeden dotek se dostal až sám před brankáře domácí Špatka a poslal domácí opět do vedení. Druhý poločas začal opět trošku opatrňěji. Po hodině hry se  dostali hosté do velké šance, ale Mařan orazítkoval pouze břevno. V rozmezí 70. až 80. minuty se ve velkých příležitostí objevili domácí Čech a Buchta, kteří mohli pojistit vedení domácích, ale svoje šance neproměnily. Zápas tak skončil výhou Bystřice, která tak s 23 body utíká svým pronásledovatelům v boji o záchranu.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem B
Jiří Dejnožka, trenér Bystřice B: Po tom minulém debaklu v Šebkovicích jsem rád, že jsem utkání zvládli, hráli jsme i v lepší se stavě než v Šebkovicích, některým klukům skončil hokej tak se mohli soustředit pouze na fotbal, což se na našem výkonu projevilo. Dnešní zápas byl spíše remízový, ale nakonec jsme byli šťastnějším týmem.




Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Mrňous [-] - R. Sklenář [-] , D. Čech [-] , M. Svoboda [-] (46. V. Svoboda [-] ) , R. Horák [-] - M. Zich [-] , R. Kadlec [-] , L. Hofman [-] , J. Buchta [-] - M. Dobiáš [-] , R. Špatka [-]

TJ Sokol Stařeč
M. Smetana [-] - D. Franc [-] , M. Martenek [-] , J. Daňhel [-] , M. Vodička [-] - O. Mařan [-] , J. Zejda [-] , R. Ježek [-] , D. Kašiár [-] - M. Kaňka [-] (75. S. Jahoda [-] ) , M. Pislcajk [-] (47. V. Krist [-] )

ŽK: 32. R. Kadlec , 89. J. Mrňous .
Hráči zápasu: R. Sklenář - M. Martenek .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.