Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Náměšti se rozdávalo po bodu


Branky


0

Náměšťi chybí stále zranění útočníci, kteří by dali týmu klid a hlavně by vytvářeli více šancí. Budišov udělal  tři hrubky a přišel o dobrý výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku se hrála vyrovnaná partie bez výraznějších šancí. Ve 23. minutě ale přišla hrubka hostující obrany, kdy míč vypíchl Lokaj a postupoval sám na brankáře s Tomkem, kterého vybídl ke skórování. Ve 37. minutě si při totožné situaci oba aktéři vyměnili role a do prázdné branky zakončoval Lokaj. Budišov se dostal ke slovu ve 40. minutě, kdy zahrával trestný kop ze 20 metrů Hort a přízemní střelou vedle zdi snížil.

Hosté vstoupili do druhého poločasu aktivněji. V 57. minutě se ocitl sám před bránou Karel Nováček, ale přestřelil. V 61. minutě se chybě domácího obránce dostal se z úhlu do vápna Dvořák a prostřelil brankáře - 2:2. V 66. minutě se dostal do vápna Náměště po hraniční ofsajdové situaci Pažourek a otočil vývoj utkání. Hostitelé odpověděli rychlou kombinací v 75. minutě, kdy Křivánek postrčil míč Rybníčkovi a ten sám před brankářem vyrovnal. V 77. minutě byl vyloučen za oplácení Horký, ale tlak hostů nepřišel. Domácí i v deseti drželi míč a hosté hrozili jen brejků, které ke gólovému konci nedotáhli, a proto derby dospělo k remíze.



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
Jaromír Tlačbaba, trenér Náměště: Byla to divočina, protože jsme darovali dva góly. Ke konci prvního poločasu jsme dostali kontaktní gól a nastartovali jsme soupeře. Remíza je podle mě zasloužená pro oba dva celky. Neměli jsme opět zraněné útočníky, kteří nám stále chybí v zápasech.

FC Budišov - Nárameč
Karel Věžník, vedoucí mužstva Budišova: Domácím jsme všechny tři góly darovali a ztratili jsme tři body.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
V. Bednář [-] - D. Horký [-] , M. Buchta [-] , J. Heres [-] , O. Loup [-] - V. Rybníček [-] , M. Křivánek [-] , J. Rubák [-] , R. Bednář [-] - F. Tomek [-] (69. T. Rabušic [-] ) , M. Lokaj [-]

FC Budišov - Nárameč
L. Trnka [-] - Z. Carda [-] , R. Hrádek [-] , J. Hort [-] , M. Sedláček [-] - K. Nováček [-] , Z. Dvořák [-] , T. Nováček [-] , M. Votoupal [-] - M. Molnár [-] , J. Pažourek ml. [-]

ŽK: 39. O. Loup , 56. R. Bednář - 48. M. Sedláček , 64. R. Hrádek , 77. T. Nováček , 79. M. Molnár , 89. K. Nováček . ČK: 77. D. Horký .
Hráči zápasu: M. Buchta , J. Rubák - M. Sedláček .
Místo: Náměšť. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.