1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rantířov potvrdil na hřišti Štěpánova stoprocentní jarní bilanci


Branky


39. J. Šikula - 49. J. Kozák , 60. M. Vacek
0

Rantířov ještě nepoznal ztrátu kytiček a postupně se posunuje tabulkou nahoru. To naopak Štěpánov má problémy se záchranou, protože se postupně tabulka vyrovnává.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zahrozili hned z kraje zápasu, kdy se naskytl sám před brankářem Sedláček, který střílel v gólové šanci vedle. V 10. minutě se dostal hostující Vacek do dobré příležitosti, ale v rozhodující fázi netrefil dobře míč. V 15. minutě opět Vacek přenechal míč Cibulkovi, který placírkou těsně minul pravou tyč. Ve 30. minutě Bartejs přessprintoval pravého obránce, bohužel v klíčový moment si ukopl míč. Ve 35. minutě Šikula zkoušel pozornost brankáře Fouse, ale ten se zaskočit nenechal. V 40. minutě utekl po levé straně Kutnyk a odcentroval před bránu, kde se objevil šikula, který hlavou zavěsil těsně pod břevno, 1:0. Ve 44. minutě se objevil sám před brankářem Bartejs, který trefil brankáře a odražený míč se dostal k Vackovi, kterého vychytal Kubíček.

Na začátku druhého poločasu ve 49. minutě Vacek předložil ze středu hřiště přihrávku zprava nabíhajícímu Kozákovi a ten se dostal do pokutového území, kde pomocí tyče srovnal na 1:1. V 53. minutě Vostál střílel těsně vedle. V 73. minutě Vostál přihrál na hranici velkého vápna nabíhajícímu Vackovi, který placírkou kolem brankáře vstřelil gól, 1:2. V 81. minutě Vacek dával přihrávku na Kubíka, ale ten to měl na dlouhou nohu a míč nedokázal ideálně trefit. O minutu později se opět Vacek objevil před brankářem, ale jeho střela míjela bránu. Zbytek zápasu se odehrával bez větších šancí.



Ohlasy k zápasu


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
Ivo Jílek, trenér Štěpánova: První poločas byl vyrovnaný a měli jsme mírnou převahu. Ve druhém poločase jsme dostali na 1:1 a přestali jsme opět hrát a byla to úplně stejná písnička jako v předchozích zápasech, kdy se naprosto zhroutíme inkasovaným gólem a darujeme soupeři laciné body.

TJ Ježek Rantířov
Radek Pavlíček, asistent trenéra Rantířova: Jeli jsme ven, tudíž bychom brali před zápasem i bod. Zatím jsme ještě neprohráli a hlavně jsme odskočili soupeřovi, který bojuje o záchranu. Cením si bojovnosti všech hráčů na hřišti a líbilo se mi, že naši starší hráči hráli zkušeně a mladí doplňovali tým dravostí. Jsem nesmírně spokojen s naším vítězstvím.



Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
V. Kubíček [-] - M. Svoboda [-] , M. Novák [-] , O. Hrubeš [-] , V. Sedláček [-] - P. Karásek [-] , J. Ludvík [-] , V. Kutnyk [-] , V. Kovalchuk [-] - J. Šikula [-] (81. D. Fiala [-] ) , J. Veselský [-]

TJ Ježek Rantířov
D. Fous [-] - L. Kalný [-] , J. Kozák [-] , P. Pavlíček [-] , P. Cibulka [-] (75. J. Lupač [-] ) - L. Kubík [-] , D. Vaněk [-] , L. Horáček [-] , L. Vostál [-] - M. Vacek [-] , J. Bartejs [-] (46. M. Klíma [-] )

ŽK: 60. M. Svoboda , 72. O. Hrubeš - 87. M. Klíma .
Hráči zápasu: M. Klíma , M. Vacek .
Místo: Štěpánov. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.