Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V záchranářském šlágru kola zvítězil Štěpánov


Branky


0

Rapotice přijely do Štěpánova s cílem získat všechny body, tak aby se ke konkurentovi na dálku přiblížil. Štěpánov se konečně sešel v normální sestavě a zaslouženě zůstaly body doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byli lepším mančaftem a přehrávali soupeře ve všech směrech.

Ve druhém poločase jsme odpadli po fyzické i herní stránce. Důležitý moment byl ten, že dokázal hned po pauze vstřelit gól Jan Veselský.



Ohlasy k zápasu


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
Ivo Jílek (Štěpánov): Zaslouženě jsme dnes vyhráli a jdeme tvrdě za záchranou.

FC Rapotice
Aleš Kolařík (Rapotice): Vstup do důležitého utkání se nám nepovedl. Domácí byli pohyblivější a jejich tempu jsme nestačili. Velkou šancí pohrdl po třech minutách hry Paulec, ale domácí byli aktivnější a své akce dokázali dotáhnout. Branky, které jsme dostali v první půli byly laciné. V závěru jsme mohli snížit, ale proti Antošově střele byla tyč domácí branky. Po strašné první půli jsme hned inkasovali čtvrtou branku. Domácí polevili a nabídli nám možnost snížit na 4:2. Poté už pouze odkopávali míče, ale my jsme z tlaku nic nevytěžili. Klíčové utkání jsme nezvládli a zaslouženě prohráli. Zbraně ale neskládáme a pokusíme se vzdorovat v dalších zápasech.



Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
V. Kubíček [-] - O. Hrubeš [-] , V. Sedláček [-] , M. Svoboda [-] , M. Novák [-] - V. Kutnyk [-] , T. Brázda [-] , J. Veselský [-] (75. D. Fiala [-] ) , V. Kovalchuk [-] - J. Šikula [-] (65. D. Kintr [-] ) , A. Svícenec [-]

FC Rapotice
T. Laš [-] - T. Pavlíček [-] , T. Švarc [-] , P. Antoš [-] , P. Opálka [-] - P. Matoušek [-] , M. Laš [-] , M. Jašek [-] , J. Matoušek [-] (30. L. Stehlík [-] ) , T. Paulec [-] (70. A. Otcel [-] ) - M. Laš [-]

ŽK: 41. V. Kutnyk , 66. M. Svoboda , 75. J. Veselský , 90. A. Svícenec - 66. M. Laš , 72. T. Pavlíček , 89. T. Laš .
Hráči zápasu: V. Sedláček , V. Kovalchuk - M. Laš .
Místo: Štěpánov. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.