F. Brada 62.
0:6
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 16:30

26.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Speřice rozdrtily rezervu Pelhřimova na jeho půdě a vyzvaly na postupový souboj Havlíčkův Brod


Branky


62. F. Brada - 27. M. Blažek (vl.) , 59. D. Morava , 77. D. Morava , 85. L. Ganobjak , 89. P. Štěpán
0

Poslední kolo rozhodne o vítězi soutěže a o postupujícím do krajského přeboru. Jedím z adeptů na postup jsou i Speřice, které k závěrečnému kolu I. A třídy přijely na hřiště rezervy Pelhřimova. Speřičtí utkání jednoznačně opanovali, nasázeli domácím fotbalistům půltucet branek a vyzvali tak na postupový souboj Havlíčkův Brod, jenž bude svoje odložené utkání dohrávat ve středu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v prvníím poločase začali roli favorita potvrzovat hosté, kteří si vytvořili mírnou převahu. Ta vyvrcholila ve 27. minutě, kdy si míč do vlastní sítě srazil Blažek.

 

Ve druhém dějství již hostě drželi otěže zápasu pevně ve svých rukou. V 59. minutě se trefil po brejkovém úniku speřický kanonýr Morava a o tři minuty později jej následoval Štěpán. Odevzdaní domácí fotbalisté v se těchto chvílích zmohli jen na bránění, ani to však nestačilo. V 77. minutě se po tečované střele Moravy třepotal míč v domácí brance počtvrté. V samotném závěru ještě přidali branku Ganobjak a znovu Štěpán, který tak dal podobu konečnému skóre 0:6.



Sestavy


FK Maraton Pelhřimov B
F. Brada [-] - J. Zabloudil [-] , J. Homolka [-] , M. Hložek [-] , M. Blažek [-] (65. J. Razima [-] ) - P. Mádl [-] , M. Niederle [-] , O. Šafařík [-] , J. Starý [-] - M. Kubík [-] , J. Kropáček [-]

TJ Dálnice Speřice
R. Brzoň [-] - J. Holenda st. [-] , D. Jančík [-] , R. Němec [-] , M. Štěpánek [-] - M. Pohan ml. [-] (82. M. Eremiáš [-] ) , P. Štěpán [-] , D. Morava [-] (83. J. Svoboda [-] ) , L. Ganobjak [-] - -. Kovář [-] (69. J. Holenda ml. [-] ) , D. Vlček [-]

Hráči zápasu: P. Štěpán , D. Morava .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.