2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 16:30

25.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Habry se v duelu se Speřicemi branky nedočkaly. TJ Dálnice Speřice zvítězila 2:0.


Branky


0

Z vyrovnaného utkání více těžila domácí Speřice, která se více dostávala do šancí a zvítězila nad Habry rozdílem dvou branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání mezi Speřicemi a Habry bylo vyrovnané, avšak více šancí bylo k vidění na straně Speřice. V prvním poločase se však domácímu týmu žádná šance nepodařila proměnitv kýžený gól.

Druhá půle byla co do branek lepší. Již v 53. minutě dostal domácí do vedení Morava. O deset minut později se prosadil také dorostenecký hráč Kovář a zvýšil tak na rozdíl dvou branek domácích. Další góly v utkání již nepřišly a domácí tým tak získal 3 cenné body.

 

Stinným momentem utkání byl v 88. minutě úraz hostujícího Dibelky, který si nešťastně přivodil zlomeninu nohy.



Ohlasy k zápasu


TJ Dálnice Speřice
Pavel Svoboda, vedoucí týmu Speřic: Domácí nenastoupili v optimální sestavě. Po vážném začátku se však rozehráli a hosty jasně převyšovali.




Sestavy


TJ Dálnice Speřice
V. Duben [-] - M. Čermák [-] , J. Holenda st. [-] , D. Jančík [-] , M. Štěpánek [-] (58. -. Kovář [-] ) - P. Huňáček [-] , P. Štěpán [-] (75. J. Svoboda [-] ) , D. Morava [-] , L. Ganobjak [-] - M. Pohan ml. [-] , D. Vlček [-]

TJ Sokol Habry
M. Novotný [-] - L. Vavřička [-] (65. P. Vlček [-] ) , M. Janouch [-] , L. Klouček [-] , K. Michal [-] - V. Bělák [-] (78. J. Dibelka [-] ) , M. Vlček [-] , M. Korel [-] , K. Příbramský [-] - J. Bártík [-] , L. Desenský [-]

ŽK: 16. M. Pohan ml. , 25. P. Huňáček - 48. L. Klouček .
Hráči zápasu: M. Pohan ml. , D. Jančík .
Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.