3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havlíčkova Borová si na domácím hřišti dokázala poradit s rezervou Polné


Branky


0

Domácí tým Havlíčkovy Borové přivítal na svém hřišti juniorku Polné, která má na jaře velmi solidní formu. Po zodpovědném a kvalitním výkonu si však domácí dokázali průběh utkání pohlídat, Polnou B porazili 3:1 a připravili tak polenským teprve druhou prohru v jarní části sezony. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení v 19. minutě, kdy se z přímého kopu pěkně trefil Hospodka a otevřel skóre. Brance navíc předcházela žlutá karta pro polenského brankáře Vavrouška, který zahrál rukou mimo pokutové území. V prvním poločase mohl přihlížející divák spatřit tvrdou a důraznou hru s pěknými kombinacemi a šancemi na obou stranách. V 38. minutě dokázali hosté srovnat, když se po chybě ve středu hřiště prosadil Kovář. Radost jim však nevydržela dlouho. Ve 44. minutě přišla pěkná akce domácích. Po straně zatáhl míč Janáček, nacentroval před bránu a Rakušan halfvolejem z hranice desítky strhnul vedení na stranu domácích.

 

Ve druhém poločase měl domácí tým hru pod kontrolou a Polnou nepouštěla do vážnějších příležitostí. Naopak v 52. minutě se znovu po pěkné křídelní akci prosadili domácí. Zpětnou přihrávku zužitkoval z hranice penalty tentokrát Jan Chlubna. Domácí měli do konce utkání ještě několik zajímavých příležitostí, ovšem pohotovou střelu Antla dokázal vytěsnit brankář hostů. Po závěrečném hvizdu rozhodčího tak na světelné tabuli svítilo konečné skóre 3:1 a polenští fotbalisté odjížděli z Havlíčkovy Borové bez bodů. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Havlíčkova Borová
Roman Brukner, trenér Havlíčkovy Borové: Myslím, že jsme ve druhém poločase měli utkání pod kontrolou a zaslouženě vyhráli.

Slavoj Polná B
Jan Rychlý, trenér Polné B: Soupeř byl rychlejší a důraznější. V těchto činnostech jsme se jim zkrátka nedokázali vyrovnat a to utkání rozhodlo.



Sestavy


TJ Sokol Havlíčkova Borová
J. Jonák [-] - J. Janáček [-] , D. Hospodka [-] (29. J. Antl [-] ) , J. Chlubna [-] , L. Kučera [-] - J. Veselý [-] , T. Blažek [-] (10. A. Chlubna [-] ) , A. Frühbauer [-] , P. Kučera [-] - Z. Frühbauer [-] , P. Rakušan [-] (79. J. Fikar [-] )

Slavoj Polná B
D. Vavroušek [-] - D. Jaroš [-] , J. Rychlý [-] , M. Holas [-] (76. L. Solař [-] ) , J. Dvořák [-] (46. P. Mezera [-] ) - M. Šimek [-] , V. Jelínek [-] , F. Gondek [-] (46. P. Tomas [-] ) , Š. Diviak [-] - A. Kovář [-] , J. Holub [-]

ŽK: 15. J. Janáček , 21. A. Frühbauer , 89. J. Antl - 16. D. Vavroušek , 79. P. Tomas , 86. P. Mezera .
Hráči zápasu: P. Kučera - V. Jelínek , J. Rychlý .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.