Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Leština v utkání s Dobronínem zkolabovala a pouze remizovala


0

Takzvané utkání o šest bodů bylo k vidění o víkendu mezi mužstvy Leštiny a Dobronína. Dobronín, který ještě stále živí naději na záchranu v soutěži, má šestibodovou ztrátu právě na Leštinu, takže se chystal pravý a nefalšovaný záchranářský souboj. V tom zkolabovala domácí Leština, která po deseti minutách hry vedla 3:0, ale ani to jí nestačilo k tomu, aby dotáhla utkání do vítězného konce a nakonec remizovala s Dobronínem 4:4. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do utkání byl pro domácí fotbalisty jako ze snu. Hned v úvodní minutě se trefil Bráník a pět minut na to se prosadil Klaus. Když v 10. minutě rozvlnil znovu Bráník dobronínskou síť potřetí, vypadalo to s hosty všelijak. Rozhodnuto však ještě zdaleka nebylo.  Dobronínští bojovníci se dokázali prosadit v 17. minutě Tomášem Sedláčkem a tentýž hráč o minutu později dokonce snížil na 3:2. D konce poločasu však domácí dokázali přidat ještě jednu branku, když se ve 26. minutě trefil Mišovic.

 

 

Druhé dějství patřilo Dobronínu, kterému se během dvou minut podařilo srovnat na 4:4. Nejprve se v 63. minutě trefil potřetí v utkání Tomáš Sedláček a o dvě minuty později vyrovnal Sedláček Lukáš. Leština tak svým kolapsem odmítla pojistku záchrany v podobě tří bodů a bude se i nadále muset zaobírat záchranářskými povinnostmi.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Leština
David Hospodka , trenér Leštiny: Hodnocení je hodně záporné. Opravdu nerozumím tomu, že když vedeme 3:0, jak můžeme dopustit to, že konečný stav utkání je 4:4. Musím říct, že to byl špatný přístup všech hráčů.

TJ Jiskra Dobronín
Gustav Cabuk, trenér Dobronína: Krutě jsme zaspali začátek. Z první akce jsme dostali gól, kdy jsme si mysleli, že je ofsajd, ale rozhodčí správně situaci posoudili a ofsajd nemávali. Druhý gól jsme dostali po zmatku v naší obraně a třetí branka jde na vrub gólmana. Ovšem musím pochválit všechny kluky za to, že jsme to nezabalili a bojovali dál. Dokázali jsme snížit a druhý poločas byl zcela v naší režii. Škoda, že jsme nedokázali vstřelit ještě jednu branku, protože šance jsme na to ve druhé půli měli. Ovšem vzhledem k průběhu utkání je pro nás bod zlatý. Uvidíme, jestli nám ještě k něčemu bude.



Sestavy


TJ Sokol Leština
J. Neuvirth [-] - P. Poul [-] , J. Karel [-] , L. Prchal [-] , T. Aubrecht [-] - R. Piskač [-] , J. Mišovic [-] , J. Pajer [-] , J. Klaus [-] (51. L. Aubrecht [-] ) - M. Forejt [-] , M. Bráník [-] (72. L. Sobek [-] )

TJ Jiskra Dobronín
M. Frantál [-] - P. Novotný [-] , M. Mezera [-] , T. Sedláček [-] , J. Smejkal [-] , M. Cink [-] - L. Sedláček [-] , L. Laňka [-] , M. Štefko [-] , J. Červinka [-] - P. Meloun [-]

ŽK: 30. T. Aubrecht , 37. J. Karel , 58. M. Bráník , 82. P. Poul - 23. T. Sedláček .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.