1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bedřichov na domácí půdě remizoval s Havlíčkovou Borovou


Branky


0

Bedřichov, který stále ještě nemá úplnou jistotu záchrany, přivítal ve 23. kole I. A třídy sk. A na svém hřišti tým Havlíčkovy Borové. Ve velmi důrazném utkání, ve kterém nebylo nouze o ostré osobní souboje, se oba týmy dokázaly prosadit pouze jednou a utkání tak dospělo ke spravedlivé remíze 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali utkání od podlahy. Prakticky ihned po rozehrání unikl obraně hostů David Novák, jehož následný centr však poslal mladíček Wendl nad branku v té chvíli již bezmocného gólmana. Hrál se velmi důrazný zápas plný ostrých soubojů, ovšem veškeré akce končily před velkým vápnem obou týmů.

 

Na začátku druhé půle nic nenasvědčovalo tomu, že by se mohlo měnit skóre, nicméně ke špatně odvrácenému rohovému kopu se dostal Frühbauer a křížnou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě. O čtvrt hodiny později bylo však vyrovnáno. Obrana hostů zaváhala a v následné skrumáži se nejlépe zorientoval domácí Vaněk, který dotlačil míč za brankovou čáru.  V samotném závěru utkání ještě mohl rozhodnout Paulík, ale jeho střela z voleje se mezi tři tyče nevešla a oba týmy si tak rozdělily po bodu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bedřichov
Ludvík Haubert, trenér Bedřichova: Nechali jsme sestavu z Pelhřimova, kromě zraněného Severy, a řekli jsme si, že proti Havlíčkově Borové musíme hrát po zemi, protože oni hrají hodně důrazný fotbal a to my neumíme. Bohužel začalo pršet, takže utkání sklouzlo k takovému podprůměru a na mokrém trávníku to začalo jiskřit. Hosté nám poté vstřelili gól, který byl na hraně ofsajdu. My jsme naštěstí dokázali asi patnáct minut před koncem vyrovnat a utkání se poté dohrávalo v remízovém duchu.

TJ Sokol Havlíčkova Borová
Roman Brukner, trenér Havlíčkovy Borové: Na kvalitním terénu jsme neodehráli špatný zápas. Domácí byli možná fotbalovější, ale my jsme měli asi více šancí, které kdybychom proměnili, tak jsme mohli klidně pomýšlet na tři body. Ovšem vzhledem k tomu, že nám chybí asi pět hráčů ze základní sestavy, tak jsme za bod spokojeni.



Sestavy


TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - D. Mašek [-] , F. Matějka [-] , P. Heřmánek [-] , F. Novák [-] (74. J. Mareš [-] ) - T. Grepl [-] , J. Paulík [-] , D. Volák [-] , D. Novák [-] - D. Pekárek [-] (46. D. Vaněk [-] ) , M. Wendl [-] (46. V. Cvach [-] )

TJ Sokol Havlíčkova Borová
J. Jonák [-] - J. Janáček [-] (60. J. Chlubna [-] ) , D. Hospodka [-] (71. L. Němec [-] ) , L. Kučera [-] , . Štěpánek [-] - Z. Frühbauer [-] , P. Kučera [-] , A. Frühbauer [-] , T. Blažek [-] (11. K. Šmíd [-] ) - P. Rakušan [-] , P. Veselý [-]

Hráči zápasu: P. Šána - P. Kučera , K. Šmíd .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.