Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 15:00

22.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věžnice si poradila s Leštinou, která padá tabulkou


0

Leština, která zavítala na utkání 22. kola I. A třídy sk. A na hřiště Věžnice, již přes měsíc nevyhrála a ještě zdaleka nemá jistou záchranu v soutěži. Jejím dalším přemožitelem se stal celek Věžnice, který Leštině dokázal vstřelit tři branky a pohodlně zvítězil 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ráz utkání určila hned úvodní minuta, kdy po průniku Šejstala vypadl brankáři hostů míč z rukavic a pohotový Kocourek zasunul míč do prázdné brány. Domácí se s brankou uklidnili, i když více nebezpeční byli v prvním poločase spíše hosté, kteří hrozili především z brejků, ovšem jejich zakončení bylo žalostné.

 

 

Druhý poločas vyzněl lépe pro domácí mužstvo. V 50. minutě zvýšil vedení pro brejkovém úniku Šimoníček a tentýž hráč přidal ještě třetí branku Věžnice, když se prosadil znovu v 82. minutě. 



Ohlasy k zápasu


SK Věžnice
Bohuslav Chalupník, vedoucí týmu Věžnice: První poločas byl z naší strany rozpačitý, když jsme naštěstí dali šťastný gól. Potom jsme se trochu uklidnili, ovšem hosté, kteří ještě nejsou zachráněni se dostali do několika šancí, které neproměnili. Druhý poločas pak vyzněl jednoznačně pro nás.

TJ Sokol Leština
David Hospodka, trenér Leštiny u Světlé: Utkání jsme prohráli zaslouženě. Dostali jsme za uši, Věžnice nás přehrála v důrazu. Měli jsme několik šancí, které jsme neproměnili, navíc jsme si v první minutě dali de facto vlastní gól a od té doby to s námi šlo z kopce. Takže zasloužená prohra.



Sestavy


SK Věžnice
D. Drahoš [-] - P. Mottl [-] , A. Drahoš [-] , K. Kölbl [-] , M. Fikejz [-] - M. Chalupník [-] , J. Kocourek [-] , Z. Smutný [-] (84. J. Prokeš [-] ) , D. Pertlíček [-] - S. Šimoníček [-] , M. Šejstal [-] (85. V. Laštovička [-] )

TJ Sokol Leština
J. Novotný [-] - T. Aubrecht [-] , M. Čáslavský [-] , L. Prchal [-] , P. Poul [-] - M. Bráník [-] , J. Pajer [-] (74. L. Sobek [-] ) , J. Klaus [-] , J. Karel [-] - J. Mišovic [-] (82. P. Mrkvička [-] ) , M. Forejt [-]

Hráči zápasu: M. Fikejz , D. Drahoš .
Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.