Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenice doma vítězně s Habry


Branky


0

Kamenice nad Lipou, která na jaře nemá žádnou oslnivou formu, přivítala na svém hřišti hosty z Habrů. Ústřední postavou utkání byl jednoznačně domácí útočník Tomáš Filípek, který se trefil hned dvakrát a dovedl tak svůj tým k důležité výhře 4:1, která navíc po zaváhání juniorky Pelhřimova znamená upevnění třetí pozice v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl vyrovnanou hru, v níž měli hosté několik šancí, převážně brejkových, které ovšem nedokázali zakončit. Domácím se podařilo ve 37. minutě vstřelit první branku. Prosadil se Filípek a přinesl uklidnění na kopačky domácích borců.

Po zahájení druhého poločasu se podařilo Filípkovi vstřelit ještě druhou branku a zvýšit tak skóre na 2:0. Hostům se sice podařilo snížit v 77. minutě na 2 : 1 Bělákem, ale to bylo vše, na co se v utkání zmohli. Domácí nakonec přidali v 77. minutě Hadačem třetí gól a v 87.minutě Melzoch hlavičkou uzavřel skóre na konečných 4 : 1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou
Radek Bouchal, trenér Kamenice nad Lipou: Byl to vyrovnaný zápas, ale myslím, že jsme po celé utkání byli fotbalovější a měli jsme hru pod kontrolou.

TJ Sokol Habry
Lukáš Vavřička, obránce Habrů: Mohu to říct naprosto jednoduše a krátce. Dopláceli jsme opět na velké individuální chyby a neproměňování šancí.



Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou
O. Votápek [-] - D. Pelc [-] , O. Šuranský [-] , R. Pelc [-] , J. Strašík [-] (46. L. Hadač [-] ) - D. Melzoch [-] , V. Kupka [-] , V. Spěváček [-] , P. Zahradník [-] - T. Filípek [-] (63. P. Zdeněk [-] ) , M. Strašík [-] (46. T. Hadrava [-] )

TJ Sokol Habry
V. Krátký [-] - L. Vavřička [-] , L. Klouček [-] (70. J. Dibelka [-] ) , B. Řezníček [-] , K. Stránský [-] - P. Bártík [-] , V. Bělák [-] , M. Korel [-] , K. Michal [-] - L. Desenský [-] (55. M. Vlček [-] ) , K. Příbramský [-]

Hráči zápasu: T. Filípek , T. Hadrava - K. Stránský , M. Korel .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.