M. Holas 79.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání rezervy Polné s Bedřichovem rozhodl krásnou brankou domácí Holas


Branky


79. M. Holas
0

Rezerva Polné prožívá fantastický vstup do jarní části soutěže. Po třech odehraných kolech má na kontě plný počet bodů a vzdaluje se tak od sestupových příček, které jí po podzimní části strašily. Naopak Bedřichovu vstup do jarního fotbalového kolotoče nevychází ani trochu. Nejenže zatím neuhrál ani bod, ale nedokázal vstřelit ani branku. Svým vystoupením na hřišti Polné se však ukázal v dobrém světle. Solidní výkon ovšem na body opět nestačil. Proti byl Holas, který svým výstavním volejem rozhodl o tom, že všechny tři body zůstanou v Polné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již v 8.minutě posunul Kovář balon na Jelínka, který jej zatáhl k lajně a centrem našel hlavu Solaře, ten však bohužel z malého vápna minul hostující svatyni. O dvě minuty později výborně zabojoval opět Solař, ale jeho levačka znovu minula cíl. V následujících minutách převzali iniciativu Bedřichovští a vypracovali si několik šancí. Nejprve Vaněk  v souboji jeden proti jednomu těsně minul, následně Severa také netrefil polenskou bránu. Ve 23. minutě zlikvidoval Rychtecký bravurním zákrokem střelu Vaňka. Hosté měli v těchto minutách značnou převahu a obrana domácích byla značně přetížená. Hostující šance však likvidoval spolehlivý Rychtecký.

Začátek druhé půle načal bedřichovský Severa, který prošel přes půl hřiště jako nůž máslem, ale v zakončení zklamal. Ochvilku později ho zastavil včasným výběhem znovu Rychtecký. V 51.minutě výborně vystřelil střídající Diviak a trefil tyč. Rozuzlení vyrovnaného boje přinesla až 79. minuta. Solař přiťukl míč Gondekovi, ten odcentroval do pokutového území a míč z voleje nádherně trefil Holas.

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


Slavoj Polná B
Jan Rychlý, trenér Polné B: Nedařilo se nám tak, jako v předchozím utkání s Havlíčkovým Brodem. Bedřichov hrál dobře a v prvním poločase byl určitě lepší. Neproměňoval ale svoje šance, díky tomu jsme my měli ještě naději. Nakonec jsme svoji šanci proměnili a vyhráli. Bylo to hlavně o proměňování šancí. Bedřichov svoje nedal, my naši ano.

TJ Sokol Bedřichov
Ludvík Haubert, trenér Bedřichova: Měli jsme s kluky trochu rozpravu, protože to takhle dál už nejde. V utkání v Polné však bylo vidět určité zlepšení, ale tápeme v koncovce. Odešlo nám několik koncových hráčů, kteří branky dávat uměli. Takže co se bojovnosti týče, tak hráčům nemůžu nic vytknout, ovšem musíme začít proměňovat šance.



Sestavy


Slavoj Polná B
S. Rychtecký [-] - P. Mezera [-] , D. Jaroš [-] , J. Rychlý [-] , J. Jirásek [-] - J. Dvořák [-] , M. Holas [-] , A. Kovář [-] (65. P. Tomas [-] ) , F. Gondek [-] - V. Jelínek [-] (46. Š. Diviak [-] ) , L. Solař [-]

TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - P. Severa [-] , D. Mašek [-] , P. Heřmánek [-] , D. Novák [-] - D. Vaněk [-] (74. J. Janák [-] ) , J. Paulík [-] , M. Pojer [-] , T. Grepl [-] - D. Pekárek [-] (85. J. Mareš [-] ) , V. Cvach [-]

Hráči zápasu: S. Rychtecký - D. Vaněk .
Počet diváků: 95.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.