0:6
(0:6)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Leština deklasovala lídra soutěže šesti góly


Branky


17. L. Aubrecht , 20. J. Klaus , 34. J. Mišovic , 35. M. Forejt , 40. J. Klaus , 62. J. Klaus
0

Když fotbalisté Speřic nastupovali na utkání, jistě netušili, jaký hororový průběh na ně čeká. Leštinští šesti brankami doslova rozstříleli vedoucí tým tabulky a postarali se tak o největší překvapení 18. kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým nastoupil v sestavě, kde chybělo několik hráčů ze základní sestavy a svými hrubými chybami pouštěli hosty do vyložených šancí. Jako první otevřel skóre v 17. minutě Aubrecht. Do poločasu poté tahal ze své sítě domácí brankář míč ještě čtyřikrát. Dvakrát se trefil Klaus, Mišovič a Forejt.

Ve druhém poločase totální zkázu Speřic dokonal Klaus, který se v 62. minutě postavil k pokutovému kopu. Penaltu bez problému proměnil a navíc dovršil svůj hattrick.



Ohlasy k zápasu


TJ Dálnice Speřice
Pavel Svoboda, vedoucí týmu Speřic: Měli jsme problémy se sestavou, chyběli nám čtyři hráči ze základní sestavy. Navíc jsme soupeři branky darovali po obrovských individuálních chybách.

TJ Sokol Leština
David Hospodka, obránce: Jeli jsme do Speřic v plné sestavě a navíc nám zápasy se Speřicemi vždy docela vycházejí. Odjížděli jsme se tam porvat o body a Speřice nám to svojí hrou poměrně dost usnadnily. Musím pochválit celý tým, protože jsme pracovali kompaktně a všechno nám vycházelo.



Sestavy


TJ Dálnice Speřice
V. Duben [-] - M. Čermák [-] , J. Holenda st. [-] , R. Němec [-] (55. T. Vrzalík [-] ) , P. Huňáček [-] - D. Vlček [-] , M. Štěpánek [-] , D. Morava [-] , J. Svoboda [-] - P. Štěpán [-] (70. -. Kovář [-] ) , M. Pohan ml. [-]

TJ Sokol Leština
J. Novotný [-] - T. Aubrecht [-] , M. Čáslavský [-] , L. Prchal [-] (55. M. Bráník [-] ) , J. Karel [-] - J. Pajer [-] , J. Mišovic [-] , R. Piskač [-] , J. Klaus [-] - L. Aubrecht [-] , M. Forejt [-] (85. P. Mrkvička [-] )

Hráči zápasu: J. Klaus .
Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.