0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobronín překvapivě zvítězil v Pelhřimově a dotáhl se na Bedřichov


Branky


0

Jasným favoritem byla rezerva Pelhřimova před utkáním s předposledním Dobronínem. Její favorizovanou roli navíc umocňovalo posílení kádru o dva hráče z A-týmu - Krtka a Vacka. Domácí však svůj zápas nezvládli a překvapivě doma podlehli Dobronínu, který si po sympatickém výkonu odvezl cenné tři body a dotáhl se v tabulce na Bedřichov, který má nyní jen o pouhý bod víc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté sice od začátku utkání drželi míč více na svých kopačkách, avšak bez efektu. Ve 28. minutě přišel pro nepočetné domácí publikum šok, když se po rohovém kopu prosadil Smejkal a poslal hosty do vedení. Těsně před odchodem do kabin na poločasovou přestávku se v obrovské příležitosti objevil Starý, leč nedokázal gólmana hostí prostřelit. 

Ani ve druhé půli se domácí nedokázali kombinačně prosazovat a vytvořit tak na hosty souvislejší tlak. Na lopatky pak domácí položil Tomáš Sedláček, jenž využil zaváhání pelhřimovských zadáků a potvrdil tak solidní výkon Dobronína.



Ohlasy k zápasu


FK Maraton Pelhřimov B
Martin Švec, trenér Pelhřimovu B: Bylo to pro nás smolné utkání, i kvůli tomu, že jsme byli posílení o hráče áčka. Trochu se mi nelíbil i celkový přístup k utkání. Myslím, že jsme zápas nezvládli psychicky.

TJ Jiskra Dobronín
Gustav Cabuk, trenér Dobronína: Konečně jsme zahráli to, co chceme a co trénujeme. Stál proti nám velice silný soupeř, ale my ho prakticky k ničemu nepustili. Musím velice pochválit obranu, která zahrála výborný zápas.



Sestavy


FK Maraton Pelhřimov B
D. Švec [-] - M. Hložek [-] , V. Vacek [-] , M. Skořepa [-] , O. Sládok [-] - O. Šafařík [-] , J. Kubík [-] , J. Starý [-] , D. Krtek [-] - M. Kubík [-] , J. Chadim [-]

TJ Jiskra Dobronín
J. Görner [-] - J. Pospíchal [-] , M. Štefko [-] , P. Novotný [-] , M. Skořepa [-] - P. Meloun [-] , L. Sedláček [-] , J. Smejkal [-] , M. Cink [-] - T. Sedláček [-] , L. Laňka [-]

Hráči zápasu: J. Smejkal , T. Sedláček .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.