Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 15:00

17.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pelhřimovská rezerva přijela na horkou půdu Věžnice, kde na ni čekal velmi hrbolatý terén. I díky tomuto faktu bylo celé utkání spíše o bojovnosti a nasazení. Tyto parametry měli v prvním poločase lepší domácí, kteří se po pěkné akci na tři doteky dostali  ve 34. minutě do vedení zásluhou Šimoníčka.

Vstup do druhé půle ovšem vůbec nezvládli hosté. Věžnice nastoupila se vší vervou a dostávala se do velkých příležitostí, které ovšem trestuhodně zahazovala jednu po druhé. V jedné příležitosti ale přeci jenom domácí uspěli, a to konkrétně v 54. minutě Pertlíček. Trest za neproměňování šancí přišel v 77. minutě. Rysl krásně zahrál přímý kop a snížil na 2:1. Pelhřimov vycítil šanci a Věžnici přitlačil. V 90. minutě dokonce přiběhnul na rohový kop pomoci svým spoluhráčům brankář Zabloudil. Domácí obrana však zahranou standardní situaci odvrátila a do prázdné brány s míčem upaloval Mottl, který tak pojistil pro Věžnici tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Věžnice
Bohuslav Chalupník (TJ Věžnice, vedoucí týmu): Vydrželi jsme fyzicky, což bylo asi rozhodující. Navíc nám poslední dobou dobře funguje záloha. Soupeře jsme nepouštěli do žádných větších šancí a my jsme ty svoje neuvěřitelně zahazovali.

FK Maraton Pelhřimov B
Martin Švec (FK Pelhřimov B, trenér): Hráli jsme na neuvěřitelně špatném hřišti, skoro až neregulérním. Nám to působilo velké potíže a soupeř se s tím dokázal popasovat lépe. Úvodní branku jsme dostali po pěkné akci domácích. Ovšem vůbec jsme nezvládli vstup do druhého poločasu, kdy jsme pustili domácí do několika šancí a dostali jsme druhý gól. Po snížení jsme ještě zkoušeli vyrovnat, ale dostali jsme v 90. minutě třetí branku do prázdné, kdy náš brankář zkoušel jít na roh. Ale celkově si myslím, že Věžnice vyhrála zaslouženě.



Sestavy


SK Věžnice
D. Drahoš [-] - P. Mottl [-] , A. Dvořák [-] , M. Fikejz [-] , K. Kölbl [-] - D. Pertlíček [-] , Z. Smutný [-] (85. V. Laštovička [-] ) , J. Kocourek [-] , S. Šimoníček [-] - O. Prokeš [-] , M. Šejstal [-]

FK Maraton Pelhřimov B
M. Zabloudil [-] - O. Sládok [-] , R. Hejda [-] , P. Rysl [-] , J. Kropáček [-] - J. Starý [-] , J. Kubík [-] , O. Šafařík [-] , M. Skořepa [-] - J. Hložek [-] (68. F. Brada [-] ) , D. Poul [-] (55. M. Hrnčíř [-] )

Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.