4:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další drama v podání mužů Slovanu. Tentokrát otočili utkání s Hrušovem a jsou stále na čele tabulky


Branky


36. J. Toma , 80. L. Bartoš , 81. D. Trunkát (p.) , 85. D. Trunkát - 65. P. Hudeček , 73. D. Pecha
0

V sobotu k nám v rámci 11.kola ostravského městského přeboru zavítal soupeř z Hrušova. Čekal jsem zápas plný osobních soubojů. Tedy velice fyzicky náročný duel. Na lavičce se objevil zase po menší odluce trenér Pavel Cirkl. Do sestavy se vrátil Milan Trávníček a Tomáše Kaventu nahradil ve středu zálohy Petr Urbánek. Jinak na trávník vyběhla sestava totožná s zápasem v Polance.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut bylo zřejmé, že předpověď se naplnila a hra byla plná soubojů. Slovan se snažil překonat velice obranu Hrušova, která hrála na nejvyšší riziko. Extrémně vysunutá obranná řada soupeře však odolávala. Také soupeř byl aktivní a pár náznaků šancí si připravil. Jinak to byl především fotbal od šestnáctky po šestnáctku.

První gólová situace nastala v 36. minutě. Míč se dostal na soupeřově polovině blízko pokutového území dostal na Petra Urbánka ten tísněn bránicím hráčem loboval vyběhnuvšího brankáře. Míč letící směrem k bráně se dostal k dobíhajícímu Jirkovi Tomovi a ten už neměl problém míč uklidit do odkryté brány. Slovan se tedy ujal vedení 1:0.

Za tohoto stavu také týmy odešli do šaten. Nevýrazná hra našeho mužstva donutila trenéra Cirkla ke změnám v sestavě. Petra Urbánka nahradil Tomáš Kaventa a Milana Trávníčka vystřídal Lukáš Tydlačka. Vstup do druhé půle, nebyl ze strany našeho týmu vůbec dobrý. Zbytečné ztráty uprostřed hřiště dostávaly Slovan pod tlak. Hrušov nás zatlačil a v 65.minutě přišlo vyrovnání. o které si náš tým koledoval celý druhý poločas. Po centru z levé strany se míč na hranici ofsajdu dostal k útočícímu hráči Hrušova ten s míčem pronikl až do pokutového území, kde s bezprostřední blízkosti propálil našeho brankáře. Vyrovnáno 1:1.

Neuplynulo ani 10 minut a přišel další trest nakopnutý míč soupeře se dostal za naší obranu na kopačky Dalibora Pechy. Ten pláchl naším obráncům a střelou z úhlu trefil přesně pravý horní roh Feikovy brány. Hosté se ujali vedené 1:2 a začalo to vypadat se Slovanem špatně.

Až tento gól náš tým probudil a začal konečně hrát trošku tu svou hru. Soupeř zalezl a my jsme začali tlačit víc a víc. Po nepřesné přihrávce na Davida Trunkáta se míč odrazil k vysunutému Liborovi Bartošovi ten se s pořádnou dávkou štěstí po několika odrazech prodral až po pokutového území a uklidil míč střelou na vzdálenější tyč do sítě. To běžela 80. minuta. Slovan vyrovnal na 2:2 a začal Hrušov přehrávat.

Hned o minutu později tady byl zásadní moment utkání přihrávka, která směřovala na Davida Trunkáta byla dlouhá a mířila do zámezí David však míč následoval a obránce hostí jej nešikovně srazil k zemi. Rozhodčí tento zákrok posoudil jako penaltový. Pokutový kop si vzal sám faulovaný Trunkát a s chladnou hlavou poslal míč za záda brankáře. Otočeno během dvou minut, 3:2 pro Slovan.

Rozhozený soupeř dostal od Slovanu rozhodující úder v 85. minutě. Po odpískaném faulu, Marek Stolař neváhal a rychle míč rozehrál na úplně volného Davida Trunkáta. Ten si míč skvěle přebral, obelhal kličkou obránce a krásnou střelou udělal definitivní tečku za tímto zápasem.

Po závěrečném hvizdu sudího Martina Němce zůstali body na Slovanu. Další důležité vítězství v utkání, ve kterém jsme ještě v 80. minutě byli o branku pozadu, si o to více ceníme. Věříme, že to celý tým zase posílí do dalšího utkání, které sehrajeme už tuto sobotu ve Svinově. Doufáme, že konečně předvedeme fotbal díky němuž jsme stále na čele tabulky.

Já budu očekávat, že se tak stane a příští týden budu psát zase vítězné hodnocení utkání.

 

zdroj: http://www.tj-slovan.cz



Sestavy


TJ Slovan Ostrava
J. Feik [-] - M. Kubinec [-] , L. Ciesarik [-] , L. Bartoš [-] , M. Stolař [-] , D. Trunkát [-] , D. Valenčin [-] , M. Trávníček [-] , P. Urbánek [-] , J. Lindovský [-] , J. Toma [-]

Jiskra MCHZ Ostrava Hrušov
M. Pecha [-] - L. Paťava [-] , J. Mrázek [-] , J. Mrázek [-] - N. Pecha [-] , E. Fekete [-] , F. Kadura [-] , P. Hudeček [-] , M. Josefofský [-] - D. Pecha [-] , D. Pekara [-] -

ŽK: 69. D. Trunkát , 70. L. Tydlačka , 82. D. Valenčin , 84. J. Toma - 6. J. Mrázek , 30. F. Kadura , 76. D. Pekara , 86. N. Pecha .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NĚMEC Martin - ROVENSKÝ Jan, HERMAN Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.