0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nervozní utkání se spoustou nepřesností skončilo dělbou bodů


Branky


0

Ve šlágru 9.kola jsme v sobotu na domácím stadionu v Žákovské ulici, přivítali třetí celek tabulky TJ Sokol Hošťálkovice. Očekávalo se velmi vyrovnané a napínavé utkání. Hošťálkovice přijeli s vizitkou nejlépe bránícího týmu soutěže s pouhými 7 obdrženými brankami. Do sestavy Slovanu se vrátili po absenci z minulého týdne David Trunkát, Tomáš Kaventa a Milan Trávníček. V bráně se poprvé objevila nová posila z Hlubiny Jirka Feik. Naopak jsme postrádali našeho hlavního trenéra Pavla Cirkla, který je po operaci kyčle.

Chtěl bych vyzdvihnout jednoho člověka, který dělá neskutečnou kopu práce a stará se nám o hřiště, takovým způsobem, že bylo na utkání připraveno fantasticky. Není to nikdo jiný než Kamil Štrba. Kamile díky moc. Pojďme tedy na to jak utkání probíhalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodního hvizdu šla cítit na hřišti nervozita z důležitosti tohoto utkání. Bylo to takové oťukávání z obou stran. Z prvního poločasu stojí za zmínku dvě akce. Ta první vznikla po přihrávce do strany, kde si převzal míč Jirka Toma, zatáhl jej a k pokutovém území, poté se snažil najít své nabíhající spoluhráče. Bohužel ani David Trunkát ani Lukáš Ciesarik na míč nedosáhli a ten jen prosvištěl pokutovým územím. Ještě jednu šanci jsme měli v prvním poločase po centru z pravé strany se odražený míč do stal k Milanovi Trávníčkovi, který překonal brankáře hostů, ale za ním byl připravený obránce, který míč zastavil a nepustil jej do brány. Jinak první poločas se hrál od šestnáctky po šestnáctku. Některé akce měly skvělé parametry, ale chyběla finální přihrávka.

 

Druhý poločas se vyvíjel podobně, čekalo se kdo první zaváhá a udělá nějakou chybu. A ta přišla v 54.minutě. Na pravé straně byli hráči Hošťálkovic v přečíslení 2 na 1. Lukáš Tsiligkaridis naváděl míč do pokutového území, kde jej nešťastně poslal k zemi faulem Marek Stolař. Sudí Milan Ondračka neváhal ani vteřinu a nařídil pokutový kop .K penaltě se postavil Bruno Antonín. Nevypadalo to, že by se k penaltě moc měl a taky to tak dopadlo. Střelu poslal doprava, tam však byl s fantastickým zákrokem připraven Jirka Feik. I následnou dorážku Jirka Feik vychytal a stal se hrdinou utkání. Skvělý debut tohoto zkušeného brankáře v barvách našeho týmu. Od tohoto momentu jsme přebrali iniciativu v utkání a dobývali jsme obranu Hošťálkovic, ti však odolávali. Spousta centrů do vápna, avšak úspěch se nedostavil. Hošťálkovice nás do nějaké vyložené šance nepustili.

 

Po závěrečném hvizdu rozhodčího se body dělily. Jsme stále v čele tabulky, ale Rychvald se dotáhl na 2 body. Neztratili jsme svou neporazitelnost, která stále trvá a příští týden pojedeme do Polanky s jediným cílem a to urvat 3 body. S hodnocením utkání se na Vás budu těšit zase příští týden a pevně doufám že bude tříbodové.

 

zdroj: http://www.tj-slovan.cz



Sestavy


TJ Slovan Ostrava
J. Feik [-] - L. Ciesarik [-] (60. L. Tydlačka [-] ) , L. Bartoš [-] (60. P. Urbánek [-] ) , J. Toma [-] , D. Trunkát [-] , T. Kaventa [-] , D. Valenčin [-] , M. Trávníček [-] , J. Lindovský [-] , M. Kubinec [-] , M. Stolař [-]

TJ Sokol Hošťálkovice
D. Zátopek [-] - G. Felix [-] (66. A. Lokaj [-] ) , B. Antonín [-] , D. Vojtuš [-] , M. Schvarz [-] , L. Tsiligkaridis [-] , P. Cigan [-] , R. Martykán [-] , O. Sýkora [-] , M. Chobot [-] , R. Timan [-]

ŽK: 54. J. Feik , 83. P. Urbánek , 83. L. Tydlačka - 78. A. Lokaj .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ONDRAČKA Milan - LEŠKO Martin, ŠPRINCL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.