Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 16:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na úvod sezóny nadělily Štáblovice rezervě Budišova málem "šišku".


Branky


0

Report z pohledu Štáblovic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní střetnutí 2.kola III.B třídy sk. B, mezi Štáblovicemi a Budišovem nad Budišovkou "B", se neslo od začátku ve svižném tempu. Psala se teprve 4. minuta utkání, kdy se obranou hostů prohnal hurikán jménem Laovský a nadvakrát udeřil jako blesk z čistého nebe - 1:0. Valícím se útokům dokázala budišovská obrana vzdorovat do 22. minuty. Aktivní Laovský vybídl ke skórování Víchu R., který jeho nabídkou nepohrdl a zkušeně zvyšoval na 2:0. Hra Štáblovic nadále prokazovala patřičnou kvalitu, avšak s plejádou neproměněných šancí. Poločasovou pojistku a klid na kopačky přinesla trefa Častulíka z 39. minuty. Ten si v šestnáctce Budišova nejlépe poradil s výběrem místa a pohotovou přihrávku koho jiného, než Laovského, bezpečně uklidil do sítě - 3:0. Nebyly to ale domácí, kdo dal výsledku první půle konečnou podobu. V 45. minutě využil hostující Siažík možnosti rychlého rozehrání přímého kopu a svým dalekonosným pokusem, cirka z třiceti metrů, snižoval šťastně na 1:3, z pohledu doposud neviditelných hostů. Poslední minutou si tak domácí brankář Kácal živě zavzpomínal na svá učňovská léta, kdy si nevinně vyhlížející střelu doprostřed brány smolně vyrazil z náruče, až za brankovou čáru. K odpočinku se odcházelo za stavu 3:1 pro štáblovické.

 

Do druhého poločasu nastoupili aktivněji budišovští, a to s touhou zkorigovat výsledek ve svůj prospěch. Jejich snaha si však příliš nezadala s dobře konsolidovanou obranou domácích. Především opakované pokusy průbojného Chrena, končily před pokutovým územím v pozici ležícího střelce. Následně rozehrané přímé kopy nic valného nepřinesly. Svou one man show, tak s poklidem mohl dokončit Laovský. V 72. minutě vytáhl z rukávu parádní finesu. Ze vzdálenosti 25ti metrů nedal utaženým projektilem brankáři Němečkovi ani pavoukovi splétající si sítě v šibenici brány, pramálou šanci a šel střídat - 4:1. Až na pár nebezpečných pokusů hostů v závěru utkání se nic důležitého, co by ovlivnilo výsledek utkání neudálo. Štáblovice si tak s poklidem dokráčely pro první tři body do tabulky v nové sezóně. 

 

Autor: Dušan Mrákota



Ohlasy k zápasu


SK Štáblovice
Dušan Mrákota (herní stratég Štáblovic): Dnes musím chlapce pochválit, i v okleštěné sestavě jsme šlapali jako tým. Na začátek sezóny důležité 3 body. Budišov bývá nevyzpytatelným soupeřem. Jejich výkon nebyl zas tak nejhorší. Díky soupeři za fair play hru.




Sestavy


SK Štáblovice
V. Kácal [-] - V. Konečný [-] , Z. Častulík [-] (86. L. Vícha [-] ) , M. Sedláček [-] , M. Laovský [-] (74. O. Panáček [-] ) , R. Baláž [-] , R. Vícha [-] , L. Gibes [-] , M. Konvička [-] , P. Dobrotka [-] , J. Durčák [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
M. Němeček [-] - M. Gábor [-] , M. Týn [-] , L. Buček [-] , Z. Ondrušík [-] - D. Siažík [-] , P. Vaněrka [-] (53. M. Manigati [-] ) , E. Machala [-] (86. J. Krause [-] ) , R. Machač [-] (77. J. Mikula [-] ) - O. Chreno [-] , F. Honeš [-]

ŽK: 64. M. Sedláček - 20. M. Týn , 67. L. Buček .
Počet diváků: 46. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - BARTESKA Petr (N), DOSTÁL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.