R. Vegel 14. (p.)
R. Vegel 80.
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecky disponovaný Vegel rozhodl o výhře rezervy Vávrovic


Branky


14. R. Vegel (p.) , 80. R. Vegel - 41. D. Rozsíval
0

Do vedení šla domácí družina z penalty. Chvalíkovice dokázaly těsně před přestávkou skóre vyrovnat. Rozhodující okamžik zápasu přišel deset minut před koncem, když se trefil hrdina dne Vegel. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku jsme věděli že nás nečeká nic lehkého. Začali jsme zostra a soupeře jsme přehrávali, vytvářeli jsme si šance. Jako první udeřili domácí, po trestném kopu se míč nechtěně odrazil od ruky našeho obránce a kopala se penalta a domácí vedli 1:0. To nás zmrazilo,ale my jsem nepolevili. Pár slibných šancí jsme si vytvořili, vyrovnání přišlo v závěru kdy se trefil Rozsival. Do kabin se šlo za stavu 1:1.

Do druhé půle jsme vstupili s tím, že tento zápas nemůžeme prohrát. Vytvořili jsme si tolik šancí jako za celé jaro :-) . Domácí jsme drzili útokem za utokem, ale nic se nám nepodařilo dotlačit,prostřelit domácího golmana. Domácí z ojedinělého brejku dali gol a bylo to 2:1. V závěru jsme tlak stupňovali, ale bohužel nic se neujalo a tak jsme nakonec prohráli.

 

zdroj: http://chvalky.profitservis.com



Sestavy


FK NOVA Vávrovice B
M. Bartusek [-] - P. Král [-] , V. Pchálek [-] , P. Hendrych [-] , J. Klement [-] (69. L. Foltýn [-] ) - P. Matějek [-] , R. Vegel [-] , R. Bartusek [-] (55. M. Klein [-] ) - M. Jochim [-] (69. J. Vrba [-] ) , D. Klein [-] - J. Laifert [-]

TJ Sokol Chvalíkovice
J. Tvrdý [-] - D. Rozsíval [-] , J. Lhotský [-] , M. Belás [-] , A. Hendrych [-] , D. Košťál [-] , O. Ambruzs [-] (46. D. Balnar [-] ) , D. Kuzník [-] (70. P. Arendáš [-] ) , M. Roško [-] , P. Lazecký [-] , T. Kreisel [-]

Počet diváků: 22. Rozhodčí: ČAPEC Libor - GALVAS David (N), HENDRYCH Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.